|
Angie
|
 |
« Odgovor #120 : 15 Svibanj 2006, 18:49:39 » |
|
Ha ha ha!!! Tata mi lijepo veli da sam ja plavuša u duši pa to izbija èak i u virtualnoj zbilji  Julia Ormond je djeva bajna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You do something to me - something deep inside I'm hanging on the wire - with love I'll never find You do something wonderful - then chase it all away Mixing my emotions - that throws me back again
|
|
|
|
Bright
|
 |
« Odgovor #121 : 15 Svibanj 2006, 20:33:06 » |
|
jeste li probale collistar tuš sa šljokicama? vidjela sam ga nekidan na jednoj prodavaèici u irisa(tamo ga nema) i izgledao je fenomenalno. rekla mi je da je u 2 dijela, boja i šljokice ,da se šljokice mogu staviti i preko olovke i da se bojom prilagoðavaju boji olovke. jeli to nova kolekcija ili ono nešto od prije 2-3 g.?
Isprobala sam ga na promo šminkanju Collistar kozmetikom, visažistica mi ga je nanijela na sjenilo i prekrasno je izgledalo, nisam ga kupila jer ne znam na kapku povuæi ravnu crtu, šmrc
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majkic
|
 |
« Odgovor #122 : 18 Svibanj 2006, 11:25:28 » |
|
Ja sam ga tražila po Irisima i Limonijima na potezu Ilica-Trg pa ništa....gdje se ono može nabaviti?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
'locirali unesrećenu prema IP adresi'
|
|
|
|
Angie
|
 |
« Odgovor #123 : 18 Svibanj 2006, 17:25:29 » |
|
collistar drži iris u kaptol centru 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You do something to me - something deep inside I'm hanging on the wire - with love I'll never find You do something wonderful - then chase it all away Mixing my emotions - that throws me back again
|
|
|
aqua verde
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #124 : 19 Svibanj 2006, 03:48:57 » |
|
shea, vide se te šljoke poprilièno, a ako staviš dva sloja i preko neèeg u boji blješti. stvarno je efektan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Shea
|
 |
« Odgovor #125 : 19 Svibanj 2006, 17:44:47 » |
|
shea, vide se te šljoke poprilièno, a ako staviš dva sloja i preko neèeg u boji blješti. stvarno je efektan.
E, da...  To se traži. Još samo neka netko javi di ima ziher za kupiti... Jesu srebrne šljoèke i ima li više boja tih eyelinera ili je samo jedan jedini u kolekciji?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
leaf
|
 |
« Odgovor #126 : 20 Svibanj 2006, 11:04:51 » |
|
ima ga u svakom irisu i limoniju... samo prodaje se brzinom munje i ak naletite da ga ima kupite odmah! one shot linija je i ne bi se èudila da ha više ni ne bude...
ne trebate znat vuæi ravnu crtu da bi se s njim dobro namazale... proziran je sa šljokicama tak da se nama kaj fulat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majkic
|
 |
« Odgovor #127 : 20 Svibanj 2006, 16:53:21 » |
|
Leaf, jel bi ti to nama mogla sredit...ozbiljno ti kažem da sam prošla Ilicu uzduž i poprijeko...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
'locirali unesrećenu prema IP adresi'
|
|
|
|
Bright
|
 |
« Odgovor #128 : 20 Svibanj 2006, 17:02:56 » |
|
ne trebate znat vuæi ravnu crtu da bi se s njim dobro namazale... proziran je sa šljokicama tak da se nama kaj fulat...
Spadam meðu one koji ne znaju povuæi ravnu liniju, imaš kakav savjet?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #129 : 20 Svibanj 2006, 21:19:30 » |
|
proziran je sa šljokicama tak da se nama kaj fulat... Kakve su šljokice? Jednobojne, ili šarene? Jel postoji sa tamnozelenim šljokicama? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alantois
|
 |
« Odgovor #130 : 03 Lipanj 2006, 17:02:28 » |
|
Kupila sam Bourjois crni tuš s èetkicom (ne u onom flomasterèiæu).  Intenzivno je crn i mogu s njime precizno raditi. Ukratko, hvala Krimhilda! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alantois
|
 |
« Odgovor #131 : 03 Lipanj 2006, 17:11:23 » |
|
Uh, sad kad gledam sve te boje, sve bih to pokupovala.  Tuševe volim više od sjenila za dan, daju mi definirane oèi, dobro i decentno naglašene. Iako imam zapravo dosta prostora za igranje sa šminkom na kapku, ipak mi je najbitnije da mi toèno na rubu korijena trepavica bude tamna linija. Bilo bi fora vidjeti kako bi izgledala takvom ljubièastom linijom. Nisu kapci prepuni sjenila, ali ipak je boja. Baš æu probati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alantois
|
 |
« Odgovor #132 : 10 Lipanj 2006, 12:39:10 » |
|
Evo, kupih ljubièasti tuš, i odlièan je! Lijepa tamna ljubièasta boja, vidi se zapravo samo na svjetlu, ali nema veze. Dobro istièe zelene oèi! Mogu i povuæi deblju liniju, ne izgleda tako drastièno kao što bi crni tuš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alantois
|
 |
« Odgovor #133 : 15 Lipanj 2006, 14:25:22 » |
|
Je li tko probao napraviti ovakvo nešto olovkom?  Izgleda božanstveno na slici, iako mi je jasno kako je tu i boja oèiju i kojeèega promijenjena. Imam osjeæaj da bi izgledalo krièavo na oèima. Opæenito se plašim tako jakih boja.  Ali zašto ne u otkaèenim ljetnim mjesecima pokazati malo ludosti? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pisces
|
 |
« Odgovor #134 : 06 Kolovoz 2006, 15:55:22 » |
|
Koji vam je najbolji tuš? Mislim na one s kistiæem. Nemam baš nekog prevelikog iskustva s tuševima pa molim preporuke.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12 Siječanj 2008, 16:44:43 Eve »
|
Evidentirano
|
Here I'm again
|
|
|
|
just_girl
|
 |
« Odgovor #135 : 06 Kolovoz 2006, 16:46:26 » |
|
Ja imam jedan jedini Golden Rose, platila sam ga cijelih 10 kn u nekoj nazovi-trgovinici, i sasvim dobro obavlja svoju funkciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Always and forever in our hearts, my angel, forever and ever...
|
|
|
|
Nara
|
 |
« Odgovor #136 : 06 Kolovoz 2006, 18:08:54 » |
|
Ja cula da su dobri od oriflamea.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Rado te se sjetim ljubavi stara kad me svaka nova ljubav razočara...
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #137 : 06 Kolovoz 2006, 20:48:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
boogie
|
 |
« Odgovor #138 : 06 Kolovoz 2006, 21:23:40 » |
|
meni su najbolji s-he i to onaj bakreno smeði.stvarno ga jako rijetko stavljam pa sam zbog tog odluèila kupit neki jeftiniji i stvarno nisam požalila!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
♥ .. još su ti usne umorne i sve što kažeš znam da nije.. ♥
|
|
|
|
just_girl
|
 |
« Odgovor #139 : 06 Kolovoz 2006, 22:16:34 » |
|
Prekrasno je. Opæenito ne volim sjenila, raðe koristim samo crni tuš za izlazak, ali ovo je spoj jednog i drugog. Voljela bih to probati, samo me zanima može li se to sjenilom (da namoèim vrh èetkice...?). Tako nešto samo na gornji kapak je jedna frendica stavila za izlazak i izgledala je predobro, tako da ne treba biti straha od jakih boja  . Alantois što je to na drugom kraju maskare???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Always and forever in our hearts, my angel, forever and ever...
|
|
|
|