Divastique
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. 09 Veljača 2010, 00:08:41

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 25   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Eyelineri - preporuke, pitanja, odgovori  (Posjeta: 14700 )
krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #80 : 13 Veljača 2006, 11:21:40 »

Mislim da su ti i u Martimexu identicne cijene sto se B. tice. Martimex ih nabavlja za Hrvatsku pa zapravo uvijek tamo kupujem, ali sa skuzila da su u Mulleru cijene u kunu iste. pozdraf!
Evidentirano

Svijetla put, plave oči, crna bojana kosa. Suha koža, dobre vlažnosti, osjetljiva i neproblematična, sklona alergijama. Sminkanje - hladni tonovi: ljubicasto, zeleno i sivo, puderi s metalnim odsjajem.
sunshine
Beauty Wanter
**

« Odgovor #81 : 13 Veljača 2006, 13:59:43 »

uzela sam od manhattan-a smeđi eyeliner al izgleda ko crni.... Sad
Evidentirano
krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #82 : 13 Veljača 2006, 17:52:46 »

Ma da??? a mozda u nekom jako tankom sloju ipak bude izgledao smedje...
Evidentirano

Svijetla put, plave oči, crna bojana kosa. Suha koža, dobre vlažnosti, osjetljiva i neproblematična, sklona alergijama. Sminkanje - hladni tonovi: ljubicasto, zeleno i sivo, puderi s metalnim odsjajem.
leaf
Beauty Guru

Spol: Ženski

« Odgovor #83 : 14 Veljača 2006, 10:26:56 »

Sunshine iliti Uberovo lane Smile  si uzela onaj klasični eyeliner ili u olovci tzv. "japanski tuš".. imam ja jedan smeđi eyeliner malo je svjetliji pa ispadne ne očima lijepa čokolada boja al ga ne koristim pa ti ga mogu dat ako želiš... nov je! ja volim radit crte sa sjenilima pa ga zato ne koristim....
Evidentirano
Neroli
Beauty Goddess

« Odgovor #84 : 14 Veljača 2006, 10:58:47 »

ja volim svoj manhattan japanski tus (ili kako se vec zove Very Happy) imam tamno zelenoplavu nijansu. kod tusa je prednost pred olovkom sto ako se razlije u slucaju plakanja ili kise izgleda zanimljivo. Very Happy
odlicne su mi i masne crne kajal olovke.
Evidentirano

krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #85 : 14 Veljača 2006, 23:23:06 »

Citat: Neroli
razlije u slucaju plakanja

Pricaj mi     Nekad kad sam na rubu suzdrzim se samo da si sminku ne pokvarim Smile
Da, masne olovke znaju biti odlicne (meni npr. Lancomeove, ali ih sigurno ima jos hrpa dobrih).
Najgore su mi one tvrdr, kao da komad drveta vucem po kapku...brrrr...
Evidentirano

krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #86 : 28 Veljača 2006, 18:14:49 »

Kad sam kupovala svoj prvi tus, frendica mi je preporucila Deborah sa stapicastim kistom, kao flomaster jer se, kak mi je rekla, lakse nanosi.
I tak sam ja to koristila preko godinu dana, a zapravo nikad nisam ni probala tus s mekanim kisticem. Do nedavno.
I tek sam sad, s tim mekim kisticem, skuzila koliko mi je bolji, koliko crta moze biti tanja i urednija...
Naravno, ruku oslonim na stabilnu podlogu.
Eto to su samo moji mali novi dojmovi
Evidentirano

mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #87 : 28 Veljača 2006, 20:20:09 »

Citat: krimhilda
Kad sam kupovala svoj prvi tus, frendica mi je preporucila Deborah sa stapicastim kistom, kao flomaster jer se, kak mi je rekla, lakse nanosi.
I tak sam ja to koristila preko godinu dana, a zapravo nikad nisam ni probala tus s mekanim kisticem. Do nedavno.
I tek sam sad, s tim mekim kisticem, skuzila koliko mi je bolji, koliko crta moze biti tanja i urednija...
Naravno, ruku oslonim na stabilnu podlogu.
Eto to su samo moji mali novi dojmovi

Koji sad koristiš? I koliko si platila?
Evidentirano

U životu ne postoji nikakva dužnost osim dužnosti: biti sretan.
krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #88 : 01 Ožujak 2006, 19:45:20 »

Bourjois Liner Pinceau - sivi, meka cetkica; oko 70 kn, mislim 73, nisam ziher.
Evidentirano

mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #89 : 01 Ožujak 2006, 21:07:21 »

Citat: krimhilda
Bourjois Liner Pinceau - sivi, meka cetkica; oko 70 kn, mislim 73, nisam ziher.

thank you
Evidentirano

patientia
Gost
« Odgovor #90 : 29 Travanj 2006, 02:22:39 »

a što se tièe njenih informacija, samo ih je skidala s neta..to može svatko od nas...
« Zadnja izmjena: 09 Srpanj 2006, 11:50:45 patientia » Evidentirano
mishica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #91 : 29 Travanj 2006, 02:29:45 »

Privukao me èim sam ga vidjela, al onda sam probala na ruci i èinilo mi se da radi neravnomjernu crtu, tj.pomalo vodenu. Premala je kolièina pa sam odustala jer nisam bila ziher da bi dugo trajao.
Evidentirano
patientia
Gost
« Odgovor #92 : 29 Travanj 2006, 02:35:12 »

a što se tièe njenih informacija, samo ih je skidala s neta..to može svatko od nas...
« Zadnja izmjena: 09 Srpanj 2006, 11:50:23 patientia » Evidentirano
mishica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #93 : 29 Travanj 2006, 02:48:29 »

Da, imala sam Manhattan i zaèas je bio suh!! Ishlapio je i ocufao mu se vrh, izgleda da je veæ dugo stajao u DM-u kad sam ga kupila. Puno stvari iz DM-a mi je tako propalo pa više skoro ni ne kupujem tamo.
Evidentirano
krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #94 : 29 Travanj 2006, 18:32:54 »

Bourjois ljubicasto ima mekanu cetkicu
Hej, jel taj ljubièasti izgleda fakat ljubièasto?
Meni se na ruci kad sam isprobavala èinilo da bi moglo na oèima izgledati blijedo crno ili èak smeðe što mi se baš nije svidjelo.
Evidentirano

mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #95 : 29 Travanj 2006, 18:38:27 »

Meni je moj manhattan najbolji... fakat je super. kistiæ je  onak malo tvrði i super je.
Evidentirano

patientia
Gost
« Odgovor #96 : 29 Travanj 2006, 20:55:18 »

« Zadnja izmjena: 09 Srpanj 2006, 11:46:11 patientia » Evidentirano
krimhilda
Beauty Goddess

« Odgovor #97 : 30 Travanj 2006, 15:17:44 »

Ma da??? Doduše, bilo je to u Milleru pa je možda bilo malo mraèno tj. bez dnevnog svjetla...pogledat æu opet ovih dana!
Evidentirano

patientia
Gost
« Odgovor #98 : 30 Travanj 2006, 18:46:35 »

« Zadnja izmjena: 09 Srpanj 2006, 11:44:39 patientia » Evidentirano
aqua verde
Beauty Starter
*

« Odgovor #99 : 01 Svibanj 2006, 00:46:25 »

jeste li probale collistar tuš sa šljokicama? vidjela sam ga nekidan na jednoj prodavaèici u irisa(tamo ga nema) i izgledao je fenomenalno. rekla mi je da je u 2 dijela, boja i šljokice ,da se šljokice mogu staviti i preko olovke i da se bojom prilagoðavaju boji olovke.
jeli to nova kolekcija ili ono nešto od prije 2-3 g.?
Evidentirano
 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 25   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM