|
kriss
|
 |
« Odgovor #1220 : 21 Prosinac 2009, 15:56:45 » |
|
evo dosao moj paketic sa chepsmella,al uspjeli su me cariniti 113kn...jbg...al zadovoljna sam shopingom  a kolika ti je bila vrijednost paketa? a sa shipingom 40E, znam da je puno,al ovdje su prikazali racun  al nema veze
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..today is the day of the rest of your life...
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #1221 : 21 Prosinac 2009, 16:54:35 » |
|
pa nije baš puno, do sad nisu ni trebali carinit do tog iznosa, ali evo sad po novome carine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kriss
|
 |
« Odgovor #1222 : 21 Prosinac 2009, 23:45:56 » |
|
..ma osjecka carina..jedna od najstrozih,nazalost 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..today is the day of the rest of your life...
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1223 : 23 Prosinac 2009, 18:22:12 » |
|
što se tiče povrata carine, ne moraš uopće skenirati, ja im uslikam fotoaparatom ili mobitelom i pošaljem na mail, isti tren ti se ispričaju i kažu da će uplatiti novce natrag
zatim....ja sam uvijek dobila nove proizvode, originalne i zapakirane....nikad loše iskustvo s njima, cijene su pristojne, čak dapače i povoljne.....fejk su bili neki mac proizvodi, ali su ih maknuli iz prodaje, tako su cure pisale....ostalo sve štimalo bar meni
Hvala na odg! Evo još par pitanja... Koliko vama inače treba da vam stignu paketići od jagodice? Ja sam naručila još 6.12. i još ga nema. Iako, pratila sam na njihovom sajtu di bi to trebalo bit, i ako sam dobro skužila tek 18.12. je prošlo riječku carinu. Znači, to bi sada trebalo biti negdje u nadležnosti pošte. Svaki dan gnjavim tetu poštaricu dal mi je došla nekakva kutijica, i još ništa, već sam luda.. Ne moram ni spominjati da sam naručivala poklone za Božić i da sam računala da će mi to još odavno stići na adresu... Ljuta sam jako jako, sutra mi je zadnja šansa da stigne ako mislim ljudima poklone dati na vrijeme... A ne znam na koga se ljutiti, gdje je to najdulje zaglavilo... Zaboga, kao da živim u nekom plemenu u srcu Amazone do kojega još nisu došli nikakvi tragovi civilizacije, a ne u mjestu nadomak Rijeke... :psovke: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #1224 : 23 Prosinac 2009, 18:28:00 » |
|
mirela, meni je sad bio isti slučaj s paketom (nije strawberry), u Splitu, danima nije dolazio, a 16-og je stigao u poštu, pa sam išla tamo di se isporučuju paketi da bi mi rekli da to poštar već par dana nosi i ne stiže ga isporučit jer ima previše paketa  , pa su se rekli javit, ali nisu... i onda sam ih ja zvala, rekla o čemu se radi i teta mi je odmah riješila situaciju, potražila paket i rekla da mogu odmah doć po njega jer će ga poštar opet nosat sa sobom. I tako ga jučer dobila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1225 : 23 Prosinac 2009, 18:34:25 » |
|
mirela, meni je sad bio isti slučaj s paketom (nije strawberry), u Splitu, danima nije dolazio, a 16-og je stigao u poštu, pa sam išla tamo di se isporučuju paketi da bi mi rekli da to poštar već par dana nosi i ne stiže ga isporučit jer ima previše paketa  , pa su se rekli javit, ali nisu... i onda sam ih ja zvala, rekla o čemu se radi i teta mi je odmah riješila situaciju, potražila paket i rekla da mogu odmah doć po njega jer će ga poštar opet nosat sa sobom. I tako ga jučer dobila Hvala ti puno! Ma, moja teta poštarica je inače jako nemarna što se tiče raznošenja pošte, i u nju uopće nemam povjerenja. No onda mora da je to još negdje u Rijeci zaglavilo. Sutra ću onda ujutro probati naći neki tel.br na koji ih mogu zagnjaviti da vidim di to je, pa da osobno podignem. Jer mi je traganja za tom pošiljkom već preko glave.. I onda se čude da pošta propada, a kako i neće kad u periodu kada zapravo i imaju posla, ne naprave ga na vrijeme.  edit: mda... još kad bi na netu uspjela naći neki kontakt broj, di bi mi bio kraj... (ok, mislim da je problem u meni jer ne znam što točno trebam tražiti i di se u Ri zapravo pošta razvrstava...) Ali ne odustajem još. :odlučno-očajna:
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23 Prosinac 2009, 18:51:52 mirela85 »
|
Evidentirano
|
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #1226 : 23 Prosinac 2009, 18:56:52 » |
|
ja sam, srećom, imala broj te poslovnice za isporuku paketa, pa sam tražila kontrolora paketa (jer je on taj koji mi je bio obećao da će se javiti).
Nazovi informacije pa pitaj za broj, ako ti i daju neki drugi br. od pošte, pitaj nih za tu poslovnicu za isporuku paketa, i kad ih dobiješ, daj im tracking No da i oni mogu provjerit situaciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1227 : 23 Prosinac 2009, 19:27:01 » |
|
Zvala sam besplatni broj od HP pa su mi oni dali broj. No sad više nitko ne dela tako da ću sutra ujutro zvat.
Trebala sam prije pitati za savjet (ah, nisam bezveze plavuša), pa bi mogla prije intervenirati, a ne ovako u zadnji čas...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1228 : 24 Prosinac 2009, 21:39:47 » |
|
Mislim da više nikad neću takvo što naručivati preko neta, ne radi Strawberrija, već radi naše pošte i carine, stvarno su mi se zamjerili, bijesna sam..  Paket nisam uspjela locirati di je, kuja koja mi se javila na telefon je bila toliko neljubazna, naravno da nije amabaš ništa napravila da bi mi pomogla nego me otpilila po kratkom postupku. Nisam znala dal da plačem od muke, pošaljem ju u 3pm ili oboje istovremeno.. Užas..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 24 Prosinac 2009, 21:42:09 mirela85 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #1229 : 25 Prosinac 2009, 17:15:34 » |
|
Meni je juce stigao paketic sa Cheapsmells-a, a danas sa Jagodice.  Nadam se da ce sledecih dana stici i preostale dve posiljke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kata
|
 |
« Odgovor #1230 : 25 Prosinac 2009, 17:45:23 » |
|
Meni je juce stigao paketic sa Cheapsmells-a, a danas sa Jagodice.  Nadam se da ce sledecih dana stici i preostale dve posiljke. Atena, divno  Bez problema je stiglo sa Cheapsmells-a?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #1231 : 25 Prosinac 2009, 18:04:41 » |
|
Da! :kuc-kuc: 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sveto Sunce
|
 |
« Odgovor #1232 : 25 Prosinac 2009, 23:24:30 » |
|
Šta ti je stiglo? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Celia shits!
What do I fear? Myself? There’s none else by. Richard loves Richard; that is, I am I. Is there a murderer here? No. Yes, I am.
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #1233 : 25 Prosinac 2009, 23:29:58 » |
|
Šta ti je stiglo?  Dva Clinique ruza 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sveto Sunce
|
 |
« Odgovor #1234 : 26 Prosinac 2009, 00:12:41 » |
|
Super! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Celia shits!
What do I fear? Myself? There’s none else by. Richard loves Richard; that is, I am I. Is there a murderer here? No. Yes, I am.
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1235 : 28 Prosinac 2009, 15:03:41 » |
|
Jel uvijek carina šalje poziv za ispostavu računa ili nekog drugog dokaza plaćanja? Ja sam to platila tatinom kreditnom, znači on mora na banku pitati izvod iz kartičnog plaćanja? Isusati, koja procedura...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #1236 : 28 Prosinac 2009, 15:37:08 » |
|
ma samo im faksiraš račun s maila i poziv koji si dobila, i sve dobiješ na kućnu adresu...kakve ispise, šta će ti to, samo s maila na koji si dobila isprintaj i faksiraj
samo obavezno od poštara traži potvrdu o plaćanju s vidljivim brojem pošiljke i to slikaš i na mail jagodice i gotova priča
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1237 : 28 Prosinac 2009, 17:07:54 » |
|
Hvala puno!  Već mi je toga preko glave, ne znam što više od mene hoće... Uf... Kad sam knjige naručivala preko neta, s njima nije bilo nikakvih problema. Valjda one nisu "opasne"...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mirela85
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #1238 : 08 Siječanj 2010, 21:38:02 » |
|
Nisam ni rekla, dobila sam paket 29.12. Neki su srećkovići radi toga kašnjenja dobili dupli poklon, ali nema veze. Glavno da su svi zadovoljni. Samo da to ubuduće malo brže ide.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Veeeeki
Beauty Starter
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1239 : 09 Siječanj 2010, 02:02:55 » |
|
ne znam jesam li pogodila topic, al imam pitanjce za upućenije cure mogu li se oriflame proizvodi kupovati preko neta (neka određena stranica) ili samo kataloški 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|