Divastique
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. 08 Rujan 2010, 06:56:41

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Get Free Skincare Gift - COSME-DE.COM

Str: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 68   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: StrawberryNET, Cosmetictimes i ostali online shopovi s kozmetikom  (Posjeta: 48163 )
Robin
Beauty Guru

Spol: Ženski

« Odgovor #20 : 11 Svibanj 2005, 09:34:37 »

Ja sam Amexom. 2x i sve je bilo u redu.
Evidentirano
pikica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #21 : 11 Svibanj 2005, 09:53:04 »

isto s amex-om
samo naprijed  
Evidentirano

Gytza
Beauty Goddess

« Odgovor #22 : 11 Svibanj 2005, 17:58:54 »

nisam još sa strawberryja al inače... amex
Evidentirano
pikica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #23 : 16 Svibanj 2005, 14:24:46 »

Citat: Robin
Ja sam Amexom. 2x i sve je bilo u redu.

ajde jedno pitanje- spremam se na drugu narudzbu pa me zanima kad si narucivala preko kartice da li si uz broj kartice nadpisala i security code jer sam ja svoj morala slati naknadno mailom btw to mi je bila prva kupnja prek neta s karticom... ili to tako ide da se security code salje posebno ili...
hvala
Evidentirano

Robin
Beauty Guru

« Odgovor #24 : 16 Svibanj 2005, 14:43:42 »

Dosad svaki put kad sam se susretala sa security code-om je to bilo automatski - kad odabereš karticu kojom želiš platiti, ako ona ima security code, odmah traže da ga upišeš u posebno polje. mene na strawberry-u nisu tražili sec.code za Amex ali mi se nekoliko puta desilo da sam ga morala upisati za Master na nekim drugim sajtovima. Ako te traže, to je ustvari dobro jer smanjuje mogućnost prevare. Bar bi trebalo...  Wink
Evidentirano
pikica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #25 : 17 Svibanj 2005, 08:47:22 »

hvala robin
evo jucer sam narucila 2. narudzbu i ovaj put nije bilo problema sa security code-om, u biti sam samo upisala broj kartice, nisu ga naknadno trazili mailom... vec je paket dispatched jeeee Smile
valjda je islo sad automatski jer je druga narudzba pa eto da i ostali znaju kad budu narucivali...
cure, hvala vam na ovom forumu... mislim da sam postala ovisna Surprised  Surprised  Surprised  Surprised  Surprised
Evidentirano

Gytza
Beauty Goddess

« Odgovor #26 : 17 Svibanj 2005, 16:41:00 »

Citat: pikica
cure, hvala vam na ovom forumu... mislim da sam postala ovisna Surprised  Surprised  Surprised  Surprised  Surprised

ima nas malo više  toothy7  toothy8  toothy10  happy3    
Evidentirano
Nana
Beauty Starter
*

« Odgovor #27 : 20 Svibanj 2005, 21:03:43 »

drage moje...danas sam dobila paket iz Strawberry-a i jedino sto vam mogu reci je da sam totalno razocarana...prvo sam morala faxirati posti dokument koji dokazuje sto se nalazi u paketu,iznos narudzbe  je  46.50 $ na koje sam jos platila carinu 168.83 KN...toliko o ne placanju carine na iznose manje od 300 KN...da ne govorim o tome da su paket u posti otvorili i poderali  ukrasni papir sa svake kutijice u paketu...eto sad sam ponosna vlasnica jedne maskare i jednog sjajila koji su me kostali duplo skuplje nego da sam ih kupila kod nas... Crying or Very sad
Evidentirano
Eve
Administrator
Beauty Goddess

« Odgovor #28 : 20 Svibanj 2005, 22:19:06 »

nije kriv strawberry nego naši na carini. žao mi je zbog toga Sad ne znam zašto su to carinici napravili.  čula sam da su radili probleme s narudžbama iz victoria's secret. ali carina se ne plaća do 300 kn, takav je zakon Confused

kako god da bilo, želim ti dobrodošlicu na naš forum i nadam se da ćeš ostati s nama Wink
Evidentirano
Eve
Administrator
Beauty Goddess

« Odgovor #29 : 20 Svibanj 2005, 22:41:58 »

Nana, jesi li pitala zašto su otvarali paket? to nije običaj i trebali bi imati opravdanje za otvaranje paketa. ukoliko oni kažu da je pošta otvorila/poderala paket, otkud su mogli znati koliko treba cariniti? dakle, cijeli slučaj nije mogao imati veze sa strawberryem. žao mi je što si izuzetak, tvoj slučaj je rijetkost Confused
Evidentirano
Nana
Beauty Starter
*

« Odgovor #30 : 20 Svibanj 2005, 23:26:39 »

...znam da nije kriv strawberry,ali  ne vjerujem da cu vise narucivati,a ima bas super stvari...
Evidentirano
vanessa
Beauty Guru

« Odgovor #31 : 20 Svibanj 2005, 23:31:14 »

bokic Nana! wave
steta sto ti se to dogodilo Sad ali ostani s nama na forumu, mi cemo te razveseliti! toothy7  nike a carinike cemo      Wink
Evidentirano
Gytza
Beauty Goddess

« Odgovor #32 : 21 Svibanj 2005, 12:21:56 »

ciao nana! dobrodošla!
ja sam ti isto imala problema sa naručivanjem preko neta i plaćanjem carine, al nikada, baš nikada nisam čula da su otvarali paket !!!! nemrem vjerovati! baš mi je žao  Sad
Evidentirano
Lea
Beauty Goddess

« Odgovor #33 : 23 Svibanj 2005, 13:24:17 »

Citat: vanessa
bokic Nana! wave
steta sto ti se to dogodilo Sad ali ostani s nama na forumu, mi cemo te razveseliti! toothy7  nike a carinike cemo      Wink

slažem se!! Wink dobrodošla! Smile  
Evidentirano
pikica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #34 : 31 Svibanj 2005, 09:46:45 »

evo meni je jucer stigla druga narudzba od strawberryja, oslobodjeno carine !!!!
Iznos je bio 34 dolara. Fiju, malo me je post od Nane uspanicio.
Zao mi je zbog toga sto se Nani desilo, u biti ne kuzim... Confused
Evidentirano

dugonoga
Beauty Wanter
**

« Odgovor #35 : 16 Lipanj 2005, 10:19:49 »

Vidim da malo kasnim sa ovim postom, ali me stvarno interesuje naručivanje preko strawberry-a.
Nikad nisam kupovala ništa preko neta Embarassed , može li mi neka od cura objasniti proceduru?
Inače, imam Visa Electron karticu.
Evidentirano
Lea
Beauty Goddess

« Odgovor #36 : 16 Lipanj 2005, 14:52:38 »

nisam ni ja ništa naručivala (JOŠ! ). recimo da znam proceduru ali ne bi ti htjela nešto krivo reći  Confused  Robin, jesi tu? (Robin sve zna u vezi toga ) i još neke cure, Pikica, Gytza, Eve.... help!
Evidentirano
Robin
Beauty Guru

« Odgovor #37 : 16 Lipanj 2005, 15:04:50 »

ja bih rado pomogla, no nisam sigurna da li je tvoja kartica kreditna ili debitna.  Confused  Ako imaš kreditnu karticu, onda nemaš brige, uopće nemreš profulati kod narudžbe - sve te lijepo vodi i piše ti točno kaj trebaš gdje upisati (svi imaju secure siteove za plaćanje karticama) i kad trebaš upisati onaj security kod sa kartice, čak ima (skoro svugdje) slika ili objašnjenje gdje se to nalazi na kojoj kartici.  jedino kaj ti mogu reći je probaj - samo pazi,   to postanje jako dobar način trošenja novaca.   Wink    Govorim iz iskustva.  
Evidentirano
patientia
Gost
« Odgovor #38 : 17 Lipanj 2005, 19:35:13 »

Visa Electron je debitna kartica.
Evidentirano
pikica
Beauty Wanter
**

« Odgovor #39 : 22 Lipanj 2005, 14:45:41 »

Da,  treba razlikovati kreditne kartice od debitnih... koliko sam upucena mozes kupovati samo s kreditnom karticom, ja npr. koristim American Express, a Visa Electron je definitivno debitna kartica.
Eto nadam se da ces i ti kupovati na strawberryju  
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 68   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM