|
deedee
|
 |
« Odgovor #1240 : 12 Siječanj 2010, 13:08:30 » |
|
samo kataloski
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
divlji badem
|
 |
« Odgovor #1241 : 21 Siječanj 2010, 15:03:39 » |
|
Ajde bar nešto, danas mi je došla pošiljka sa Cheapsmellsa, trebalo joj je oko 10-tak dana, nije me carinilo! Al još mi nema mojih rumenila, to mene brine. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
''Tko štedi za crne dane,bijele nikad nije ni imao.''
|
|
|
|
Sugarplum fairy
|
 |
« Odgovor #1242 : 05 Veljača 2010, 17:52:30 » |
|
Imao možda netko problema s Jagodicom u zadnje vrijeme, da stranica nije radila kako spada tijekom kupnje i sl.? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Watch and you'll see, someday I'll be part of your world
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #1243 : 10 Veljača 2010, 14:26:48 » |
|
ne znam jeste li primijetili, ali na jagodi su razlike u cijenama u eurima i dolarima stvarno velike. npr, korres basil lemon body scrub košta $16, što je 85-86 kn, a u eurima €13.5, što ispada 99 kn. ja sam ovo računala prema tečajnoj listi hnb-a. ne znam jel njihova tečajna lista drugačija pa onda te cijene zapravo ispadnu jednake, ali ovo me stvarno iznenadilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #1244 : 10 Veljača 2010, 14:32:32 » |
|
ja uvek kupujem u $ i stvarno se vise isplati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ashley
|
 |
« Odgovor #1245 : 10 Veljača 2010, 15:07:48 » |
|
Takoder!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_gwen_
|
 |
« Odgovor #1246 : 10 Veljača 2010, 15:10:01 » |
|
Takoder! I ja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #1247 : 10 Veljača 2010, 19:17:02 » |
|
i ja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
just_girl
|
 |
« Odgovor #1248 : 10 Veljača 2010, 19:24:01 » |
|
Oho, ovo je korisna informacija!  Nisam puno puta naručivala pa ne obraćam pažnju na takve sitnice, ali uštedjeti gdje god se stigne je uvijek dobro.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Always and forever in our hearts, my angel, forever and ever...
|
|
|
|
HaylieNS
|
 |
« Odgovor #1249 : 10 Veljača 2010, 20:34:40 » |
|
Znaci mogu dolari, tj. secam se da je Andjelka pominjala da ona uplacuje dolare, al posto sam i ja izvadila karticu u Intesi, nesto sam se istripovala kad sam na njihovom sajtu videla ovu recenicu u delu za internet karticu : "Celokupna potrošnja zadužuje devizni račun za koji je Vaša kartica vezana i obračunava se u evrima.", a nisam pitala njih u banci jer se jos nisam nakanila da preuzmem karticu. Ja sam spucala sve svoje eure  , i ostali su mi neki dolari i bilo bi mi i isplativije i lakse da njih uplatim kad nesto budem htela sa jagode. Takodje me zanima da li ti dinare ili evre zamenis u menjacnici za dolare pa onda uplatis, ili kako? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #1250 : 10 Veljača 2010, 22:44:08 » |
|
Znaci mogu dolari, tj. secam se da je Andjelka pominjala da ona uplacuje dolare, al posto sam i ja izvadila karticu u Intesi, nesto sam se istripovala kad sam na njihovom sajtu videla ovu recenicu u delu za internet karticu : "Celokupna potrošnja zadužuje devizni račun za koji je Vaša kartica vezana i obračunava se u evrima.", a nisam pitala njih u banci jer se jos nisam nakanila da preuzmem karticu. Ja sam spucala sve svoje eure  , i ostali su mi neki dolari i bilo bi mi i isplativije i lakse da njih uplatim kad nesto budem htela sa jagode. Takodje me zanima da li ti dinare ili evre zamenis u menjacnici za dolare pa onda uplatis, ili kako?  U banci uplatim eure, kupujem u $. Pre toga u menjacnici zamenim dinare u eure  Npr, ako nesto kosta 10$=716 dinara, sa kartice mi skinu nekih 7eura=730 dinara 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HaylieNS
|
 |
« Odgovor #1251 : 10 Veljača 2010, 22:59:26 » |
|
A-ha, ja sam malo glupa za te stvari, pa sam morala da pitam  , nesto sam umislila da u toj konverziji dodje na isto, i da ako uplatis eure bolje da i kupujes u njima, al ocigledno sam pogresila. Hvala puno na odgovoru! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sveto Sunce
|
 |
« Odgovor #1252 : 11 Veljača 2010, 03:56:50 » |
|
Koliko se sećam, Anđelka je pisala da je bolje kupiti dolare, pa njih uplatatiti. Ako se uplate evri, a cena onoga što se kupuje je u dolarima, banka radi konverziju po nekom svom kursu koji navodno nije povoljan. Mada, razlika za konverziju u Ateninom slučaju je stvarno sitna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Celia shits!
What do I fear? Myself? There’s none else by. Richard loves Richard; that is, I am I. Is there a murderer here? No. Yes, I am.
|
|
|
|
kata
|
 |
« Odgovor #1253 : 11 Veljača 2010, 10:37:30 » |
|
Koliko se sećam, Anđelka je pisala da je bolje kupiti dolare, pa njih uplatatiti. Ako se uplate evri, a cena onoga što se kupuje je u dolarima, banka radi konverziju po nekom svom kursu koji navodno nije povoljan. Mada, razlika za konverziju u Ateninom slučaju je stvarno sitna.
koju god valutu da uplatis banka ce je konvertovati u evre jer je karticana vezana za evre (i Haylie je napisala u svom postu) i onda izvrsiti placanje u kojoj valuti treba, sto znaci da je isplativije uplatiti direktno eure na racun (jer ako se radi placanje u $ znaci vrsice se jedna konverzija).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sveto Sunce
|
 |
« Odgovor #1254 : 11 Veljača 2010, 14:09:45 » |
|
Da li to znači da ako se uplate dolari banka radi 2 konverzije? Inače, još uvek se ne usuđujem da otvorim karticu za kupovinu preko neta. Ako to uradim, ode buĐet..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Celia shits!
What do I fear? Myself? There’s none else by. Richard loves Richard; that is, I am I. Is there a murderer here? No. Yes, I am.
|
|
|
|
kata
|
 |
« Odgovor #1255 : 12 Veljača 2010, 12:02:30 » |
|
Da li to znači da ako se uplate dolari banka radi 2 konverzije? Inače, još uvek se ne usuđujem da otvorim karticu za kupovinu preko neta. Ako to uradim, ode buĐet.....  da
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #1256 : 14 Veljača 2010, 13:24:37 » |
|
Ako planirate kupovati više sa američkih sajtova, ili e-baya, isplativije vam je otvoriti karticu s valutom u dolarima, ja sam napravila tako i puno mi je jednostavnije. Par puta sam plaćala neke stvari u drugoj valuti, ali s obzirom da većinom kupujem u dolarima, ovako je definitivno bolje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cutie
|
 |
« Odgovor #1257 : 15 Veljača 2010, 14:42:28 » |
|
na jagodici imaju NARS!  I Dolce&Gabbana makeup!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #1258 : 17 Veljača 2010, 00:25:53 » |
|
može pomoć?  naručila sam dva paketića s jagodice, jedan je uredno stigao i mogla sam ga pratiti na netu, a ovaj drugi, koji sam usput naručila prvog, nije došao i nema mu traga....što mi je sad činiti? hvala unaprijed za odgovore. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
_gwen_
|
 |
« Odgovor #1259 : 17 Veljača 2010, 00:42:28 » |
|
skrivena, nedavno sam imala sličnu situaciju. Kada bi upisala tracking no. na njihovoj stranici, pisalo je uredno da je paket napustio Hong Kong 10.1. ali dalje od toga nije išlo, nikakvo daljnje praćenje nije bilo moguće i pisalo bi mi da imam krivi tracking broj. Mislila sam da se zagubio ali je ipak stigao nakon mislim 16 dana (najduže ikad), uredno, bez carine. Vjerujem da je neka greška u sistemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|