deamona
Beauty Starter
|
 |
« : 04 Travanj 2005, 22:43:16 » |
|
ovako...htjela bi vas pitat za vashe mishljenje o umjetnim trepavicama? i znachi li to da se onda ne stavlja maskara? i koliko to cca koshta? i sl.? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20 Srpanj 2008, 22:35:18 Elektra »
|
Evidentirano
|
i live among the creatures of the night
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #1 : 05 Travanj 2005, 12:13:03 » |
|
ja sam jedno vrijeme svakodnevno (kokoš, seljanka  ) stavljala umj trepavice. za dan normalne umjerene, a za večer gušće i duže. savjetuju da kad ih nalijepiš premažeš trepavice (i svoje i fake) maskarom, da dobro prionu jedne uz druge... međutim skužila sam da mi je 5x bolje prvo namazati svoje trepavice maskarom (1x) i onda nalijepiti ove umjetene. lakše ih je skinutu (nisu skeljene) i možeš ih koristiti mali 1 000 000 puta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Danijela
|
 |
« Odgovor #2 : 05 Travanj 2005, 23:23:47 » |
|
Najbolje ti je ugraditi trepavice u salonu, ali tamo gdje to rade pramen po pramen. I nisu baš jeftine, ali ako naprave kvalitetno, traju i po godinu dana. Cijenu ti zaista neznam, ali ćemo saznati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deamona
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #3 : 05 Travanj 2005, 23:48:25 » |
|
e hvala =) bash me zanimaju te "salonske"..kolko to pjeva? al ja sam chula do to ne traje bash dugo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
i live among the creatures of the night
|
|
|
|
Eve
|
 |
« Odgovor #4 : 06 Travanj 2005, 08:35:05 » |
|
ovisi s čim ih zalijepe  šalim se, nemam ti ja pojma o tome 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Danijela
|
 |
« Odgovor #6 : 06 Travanj 2005, 21:56:12 » |
|
e hvala =) bash me zanimaju te "salonske"..kolko to pjeva? al ja sam chula do to ne traje bash dugo  Ne traju dugo ako nije kvaliteta materijala s kojim ti rade i ako loše zalijepi. Jedino tada neće uspijeti. Inače, kao što sam rekla, traje i do godinu dana. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #7 : 07 Rujan 2005, 12:18:24 » |
|
preporuke? neke koje ne izgledaju umjetno kad se nalijepe? nakada davno sam koristila one wimpr's (jel se tak zovu), bilo ih u irisu... nemam pojma ima li ih, a ni koje bi bile ok
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 27 Ožujak 2006, 11:34:20 Gytza »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #8 : 10 Rujan 2005, 17:35:32 » |
|
pa nije vrag da među svim ovisnicama nema niti jedne koja je koristila/koristi umj. trepavice????  pa, navodno če se nositi ovu jesen/zimu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Lea
|
 |
« Odgovor #10 : 29 Rujan 2005, 14:09:38 » |
|
Gytza, jesi što nalijepila? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #11 : 29 Rujan 2005, 16:39:06 » |
|
ma, ja sam ti jadna zatvorena u kući, nigdje ne izlazim, pa tako i izgledam ovih dana. nedavno sam frizera otkazala i idem tek u četvrtak... prestrašno kako izgledam... ko white trash... drugi tjedan idem na totalni remont... kosa, depil, mogla bi skoknut 3 puta na kvarc... onda ću u shopping pa samim time i po trepavice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ravena
|
 |
« Odgovor #12 : 31 Listopad 2005, 13:02:03 » |
|
Iz kojeg pokušaja uspiješ nalijepiti te trepavice? Mislim... kod mene ti to ide tako da dok nalijepim jedan kraj, drugi se odlijepi i onda s vremenom sloj ljepila bude deblji nego trepavice koje, usput rečeno, na kraju budu nalijepljene na pola kapka. Da, držim se uputa za korištenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #13 : 31 Listopad 2005, 16:17:35 » |
|
ja se ne držim uputa  kada stavim ljepilo pričekam neko vrijeme... dok se mrvicu zgusne... onda mi je lakše zalijepiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
BAMBOLA
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #14 : 08 Studeni 2005, 17:23:25 » |
|
Imala sam umjetne trepuše, ali ih nikada nisam koristila za izlazak. I ovako imam prevelike oči, tako su bile prenaglašene tarantulice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Romina
|
 |
« Odgovor #15 : 08 Studeni 2005, 18:12:39 » |
|
Ja sam imala najgore iskustvo sa salonskim trepavicama...Stavila sam ih, trajale su cca 2 tjedna, otpadala je jedna po jedna, oci su me svrbile, i jedva sam cekala da sve pootpadaju i da ih se rjesim. Sve u svemu, jako lose iskustvo.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ravena
|
 |
« Odgovor #16 : 03 Siječanj 2006, 10:11:24 » |
|
U posljednje vrijeme imala sam nekoliko važnih sastanaka za koje sam si dala truda da izgledam posebno.  .... i lijepila sam trepavice (jer na svakom oku imam možda tri vlastite blijede i kratke dlake). I stvarno... nakon što ih zalijepiš 4-5-6 puta, više nije problem. Skužiš sistem i izgubiš vremena isto koliko i s maskarom. Ako usporediš cijenu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
penelope
|
 |
« Odgovor #17 : 03 Siječanj 2006, 13:28:21 » |
|
Di ste kupila umjetne trepavice?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
penelope hoc opus fecit
|
|
|
|
ravena
|
 |
« Odgovor #18 : 03 Siječanj 2006, 13:42:15 » |
|
Ja sam svoje kupila u DM-u. Ne sjećam se od koje su firme. Koštaju nekih 45 kuna i možeš ih upotrebaljavati sve dok ne potrošiš ljepilo (dakle, i duže).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #19 : 03 Siječanj 2006, 14:02:17 » |
|
Koristim Art Decoove, ima ih u Limoniju... Koštaju 70 kn i poredane su po veličinama ( gustoća i dužina). Od prirodne su kose, i stvarno najkvalitetnije koje sam imala. Kad ih skineš, očistiš alkoholom ljepilo, jedan sam per imala 2 godine, sad sam kupila nove jer su se uništile. Nosim ih u svatove i na novogodišnje tulume, otprilike u prigodama koje zahtijevaju odlazak na frizuru- ne znam ih sama zalijepiti, pa mi to frizerka napravi. Bitno je jedino da nemaš šminke ni kreme na očima, našminkaš se poslije. Da mogu, nosila bih ih i van, kad se navikneš na težinu, stvarno se isplati, obožavam ih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
S nekim stvarima u životu, lakše se suociti s dobrim ružem na usnama!
|
|
|
|