Divastique
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. 04 Rujan 2010, 10:55:09

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Get Free Skincare Gift - COSME-DE.COM

Str: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 21   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Umjetne trepavice - preporuke, pitanja, odgovori  (Posjeta: 23454 )
Ira
Beauty Wanter
**

Spol: Ženski

I am a keen learner;I will be learning all my life

« Odgovor #20 : 03 Siječanj 2006, 15:16:46 »

Very Happy Ja ih ne koristim često. Vrlo, vrlo rijetko... Ali i ne trebaju mi Exclamation color
Evidentirano

KOZMETICARKA :)
Beauty Starter
*

« Odgovor #21 : 10 Siječanj 2006, 18:11:51 »

a kakve imas: parcijalne ili...?
Evidentirano

ljepotu je vrijedno tražiti...!
mirjana
Beauty Expert

« Odgovor #22 : 10 Siječanj 2006, 20:41:17 »

ja, one iz jednog dijela...
Evidentirano

S nekim stvarima u životu, lakše se suociti s dobrim ružem na usnama!
Gytza
Beauty Goddess

« Odgovor #23 : 10 Siječanj 2006, 22:27:38 »

Citat: penelope
Di ste kupila umjetne trepavice?

H&M... prije sam znala kupiti u Irisu
Evidentirano
mirjana
Beauty Expert

« Odgovor #24 : 11 Siječanj 2006, 13:55:09 »

Art Deco, u Limoniju...
Evidentirano

S nekim stvarima u životu, lakše se suociti s dobrim ružem na usnama!
Dream
Beauty Starter
*

« Odgovor #25 : 18 Siječanj 2006, 23:40:38 »

Da imam problematične i neposlušne, ravne ili pretanke trepavice, definitivno bih se odlučila na ono što je u činila i moja frendica nedavno. Otkad se znamo bila je nezadovoljna svojim pretankim i gotovo nevidljivim trepavicama. Prije par dana otišla je na ugradnju umjetnih kod lokalne kozmetičarke. Sad izgleda BAAAAJNOOOO! Onaj komu ne kažete, ne može znati da su umjetne.

Mislim da se isplati dati tih 40 i nešto kn za takvo osobno zadovoljstvo, na koje ne morate kasnije nanositi maskaru, a imate predivne trepavice, dužine i volumena po vlastitoj želji, a koje bi trebale trajati duže od mjesec dana. Ujutro samo nanesete sjenila i mirni ste cijeli dan sa zavidno prekrasnim trepavicama.
Evidentirano

Carpe diem!
Rita
Beauty Goddess

« Odgovor #26 : 19 Siječanj 2006, 14:54:39 »

hej Dream,dobrodošla! hello2

e,a te umjetne trepavice (od kozmetičarke) se zalijepe ili kaj? ne otpadnu kod umivanja i skidanja šminke? a kak se skinu poslije?

super je kaj se ne treba zezat s maskarom...
Evidentirano
leaf
Beauty Guru

« Odgovor #27 : 19 Siječanj 2006, 16:22:35 »

moja seka je imala te koje kozmetičarke ugrade... sve je bilo super dok su bile friške, al ljudi moji kad je to počelo opadat... izgledala je ko da je šugu neku pobrala... pol ih se držalo, pol opalo... jedne se izvisile... strava... ja sam svaki put vrištala od smjeha kad sam ju vidla....
Evidentirano
Rita
Beauty Goddess

« Odgovor #28 : 19 Siječanj 2006, 17:17:15 »

baš to me i zanima.dal ih možeš skinut sve zajedno nakon npr. mjesec dana ili moraš čekat da ti padnu dio po dio.mislim,ovo drugo je koma.onda rađe 10 slojeva maskare.
Evidentirano
sunshine
Beauty Wanter
**

« Odgovor #29 : 19 Siječanj 2006, 22:06:29 »

Meni to sve skupa izgleda dosta nepraktično, ali vjerovatno je stvar navike... a i neznam bi li mi smetale s obzirom da nosim meke kontaktne leće? Sad
Evidentirano
Dream
Beauty Starter
*

« Odgovor #30 : 20 Siječanj 2006, 01:25:36 »

Citat: Rita
baš to me i zanima.dal ih možeš skinut sve zajedno nakon npr. mjesec dana ili moraš čekat da ti padnu dio po dio.mislim,ovo drugo je koma.onda rađe 10 slojeva maskare.

-Da, Rita, naravno da se mogu skinuti sve odjednom. To ljepilo je topivo u masnoći. Dakle, dovoljno je namazati ih običnim dječjim uljem ili bilo kojom kremom i lagano skinuti s vlastitih trepavica. Ali, ako počnu same otpadati, ono što ti otpadne možeš odnijeti kozmetičarki da ti ponovo zalijepi. Zašto bi izgledala kao da si "šugu pobrala", što reče Leaf Laughing ? Frendica kaže da joj je ta kozmetičarka rekla da će se trepuše držati gore samo ako ne bude oči trljala prstima ili skidala šminku nekim masnim preparatima, što bi moglo doći do ljepila trepavica. No, te njene trepavice su toliko lijepe i efektne da joj je nepotrebno stavljati uopće kakvu šminku oko očiju...
Evidentirano

Carpe diem!
Rita
Beauty Goddess

« Odgovor #31 : 20 Siječanj 2006, 13:36:23 »

aha,super!
masna sredstva za lice ni inače ne koristim,tak da s tim ne bi trebalo bit problema.
bum si malo razmislila još,pa ko zna...mislim,imam ja trepavice,ali su slabašnije,a baš bi htjela malo duže i guste.
Evidentirano
mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #32 : 26 Siječanj 2006, 19:58:47 »

Molim vas, jel ima negdje onih sa cirkonima sitnim na rubu kapka? Koliko inače koštaju? Trebam ih nosit 7 dana zaredom...
Evidentirano

U životu ne postoji nikakva dužnost osim dužnosti: biti sretan.
mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #33 : 26 Siječanj 2006, 20:30:53 »

www.danceshopper.com/ images/accessories/woman

Tu ima svašta...

tu ima nekaj slično, pa jel mi možete pomoć?[/img]
Evidentirano

Dream
Beauty Starter
*

« Odgovor #34 : 30 Siječanj 2006, 19:33:29 »

UPDATE:
Danas je točno 20. dan da je moja (ranije spomenuta) frendica dala ugraditi umj. trepuše. Još uvijek su joj perfektne kao prvoga dana! Smile
Evidentirano

Carpe diem!
ravena
Beauty Goddess

« Odgovor #35 : 01 Veljača 2006, 09:26:22 »

Bila sam se neki dan raspitati u dva kozmetička salona za ugradnju tih trepavica. U prvom mi je žena rekla da mi to ne preporučuje, tim više kad je vidjela da upotrebljavam tuš na gornjim kapcima. Kao što je već navedeno, s tim trepavicama se mora jako pažljivo postupati. Dakle, ne smije se koristiti masna sredstva, ne smije se trljati oči pri umivanju itd.
U drugom salonu su mi rekli da je to OK, ali da se isto mora jako paziti. Pitala sam za cijenu i rečeno mi je da jedan pramen košta četiri kune, ali da kad se sve skupa zbroji, tretman obično košta od 80 do 120 kuna (?!)
Ispada, dakle, da je jedan pramen, zapravo jedna trepavica. Exclamation

Što se tiče umjetnih trepavica samih po sebi, nisam više tako oduševljena. Naime, lijepeći ih često, iščupala sam ili oštetila pola svojih vlastitih, pa ih sada imam još manje nego inače.

Ostajem ipak pri maskari, a umjetne ću lijepiti samo u posebnim prilikama.
Evidentirano

mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #36 : 01 Veljača 2006, 10:05:41 »

Citat: ravena
Bila sam se neki dan raspitati u dva kozmetička salona za ugradnju tih trepavica. U prvom mi je žena rekla da mi to ne preporučuje, tim više kad je vidjela da upotrebljavam tuš na gornjim kapcima. Kao što je već navedeno, s tim trepavicama se mora jako pažljivo postupati. Dakle, ne smije se koristiti masna sredstva, ne smije se trljati oči pri umivanju itd.
U drugom salonu su mi rekli da je to OK, ali da se isto mora jako paziti. Pitala sam za cijenu i rečeno mi je da jedan pramen košta četiri kune, ali da kad se sve skupa zbroji, tretman obično košta od 80 do 120 kuna (?!)
Ispada, dakle, da je jedan pramen, zapravo jedna trepavica. Exclamation

Što se tiče umjetnih trepavica samih po sebi, nisam više tako oduševljena. Naime, lijepeći ih često, iščupala sam ili oštetila pola svojih vlastitih, pa ih sada imam još manje nego inače.

Ostajem ipak pri maskari, a umjetne ću lijepiti samo u posebnim prilikama.

A koje umjetne koristiš?
Evidentirano

ravena
Beauty Goddess

« Odgovor #37 : 01 Veljača 2006, 15:05:12 »

Ma najobičnije iz DM-a. Wimp'rs, Fing'rs or samting. Valjda nalijepim previše ljepila koje se izmakne i po samim trepavicama, pa ih zato počupam, ali ako ne stavim dovoljno ljepila, onda se neće zalijepiti ii se odlijepe kasnije.
Evidentirano

mia m
Beauty Goddess

Nosce te ipsum

« Odgovor #38 : 01 Veljača 2006, 15:20:57 »

Citat: ravena
Ma najobičnije iz DM-a. Wimp'rs, Fing'rs or samting. Valjda nalijepim previše ljepila koje se izmakne i po samim trepavicama, pa ih zato počupam, ali ako ne stavim dovoljno ljepila, onda se neće zalijepiti ii se odlijepe kasnije.

A koliko se puta taj jedan paketić može upotrijebiti? I kako ih očistiš od ljepila? Sorry na toliko pitanja...
Evidentirano

Rita
Beauty Goddess

« Odgovor #39 : 01 Veljača 2006, 18:34:44 »

malo sam si razmišljala o ugradnji tih umjetnih trepavica,al ne bu niš od toga.zaključila sam sa sam prešlampava da bi se o tom brinula kak treba,a i s više slojeva maskare moje izgledaju čisto dobro.neću petljat previše
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 21   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM