Divastique
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. 08 Rujan 2010, 06:02:54

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Get Free Skincare Gift - COSME-DE.COM

Str: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Umjetne trepavice - preporuke, pitanja, odgovori  (Posjeta: 23562 )
cutie
Beauty Goddess

Spol: Ženski

purrrfection...

« Odgovor #360 : 02 Siječanj 2010, 18:01:57 »

a maskara?
Evidentirano

Emma
Beauty Goddess

« Odgovor #361 : 02 Siječanj 2010, 18:52:30 »

Trepavice se stavljaju na kraju šminkanja, pričeka se par trenutaka da se dobro zalijepe pa se nanese tuš da se ne vide rubovi. A maskara se stavlja na kraju da prave trepavice povežu s umjetnima Wink
Evidentirano

cutie
Beauty Goddess

purrrfection...

« Odgovor #362 : 02 Siječanj 2010, 19:01:12 »

tnx Emma Smile
Evidentirano

Emma
Beauty Goddess

« Odgovor #363 : 02 Siječanj 2010, 19:03:49 »

Nema na čemu Smile
Evidentirano

Amyy
Beauty Starter
*

« Odgovor #364 : 12 Travanj 2010, 08:24:40 »

ja sam nova, pozz.
vidim da vecina vas pise o trepavicama koje se stavljaju za pol dana iz dm-a. ali mene zanimaju ove koje se stavljaju kod kozmeticarke.
jel ima ko iskustva kolko zbilja to moze stajat da ne otpadne, ne kolko je maximum ak imas srece?
i ustvari me zanima da li mi netko moze preporucit neki salon, glupo mi je trazit na sljepo. bilo bi mi ful lakse otic stavit to gdje je netko vec stavljao.
fala
Evidentirano
_gwen_
Moderator
Beauty Goddess

« Odgovor #365 : 12 Travanj 2010, 10:36:43 »

Ova tema i jeste za umjetne trepavice, a koliko vidim tebi trebaju ekstenzije? Evo link gdje je blogerica napisala svoje iskustvo s ekstenzijama: http://neseser.hr/blog/stella/ekstenzije-trepavica/ . Što se tiče salona, to stvarno ne bi znala jer nigdje kod nas nisam vidjela iskustvo ili preporuke cura koje su bile (blogerica živi u Švicarskoj).
Evidentirano

Desobediencia
Beauty Goddess

all cruelty springs from weakness

« Odgovor #366 : 12 Travanj 2010, 19:14:14 »

Kod nas ih takodjer rade na taj nacin al mene rezultat bas nije odusevio- vidjela sam na 2 cure. Mozda rade s nekvalitetnim materijalom- cinile su se jako tanke i krhke dlacice.
Evidentirano

"NAJBOLNIJE U ZIVOTU JE

PRISJECATI SE
BUDUCNOSTI"

(Soren Kierkegaard)
Amyy
Beauty Starter
*

« Odgovor #367 : 12 Travanj 2010, 23:15:37 »

ali nisam na to mislila. nego na one koje se ugraduju po pramenu. tipa taj pramen kosta od 5-10 kn.
to me zanima dal je tko radio?
Evidentirano
Woman
Beauty Goddess

♥♥♥♥♥

« Odgovor #368 : 13 Travanj 2010, 01:35:45 »

ak je to na sta ja mislim ja sam imala, kozmet.mi rekla da mi mogu trajati i do tjedan-dva da pazim kako skidam sminku,al buduci da ja nisam mirna dok ne skinem sve s ociju,ja sam ih vec iduci dan pocupala. Tako da se meni ne isplati,radije stavim cijele trepavice,nego one u pramenovima. kako li se vec to zove.
Evidentirano

sreća mi je okrenula leđa.....zna da mi je to omiljena poza...
Utopia
Beauty Starter
*

« Odgovor #369 : 14 Travanj 2010, 06:18:30 »

Sinoc sam probala da stavim trepavice i nismauspela Sad Nije mi sigurna ruka,ne mogu uopste da ih stavim lepo uz svoje trepavice.Uvek zalepim na kapk.Jel ima neko neki savet?
probaj stavit ljepilo i stavit ih koliko god mozes do kraja ruba trepavica, ili ako ne mozes tako jer ti drhti ruka, onda stavi na same trepavice. kad si to napravila ondastisni sa dva prsta i umjetne i tvoje trepavice i polako ih odklizni (slide) do samog ruba, tamo gdje pocinje koza. i onda malo stisni rubove da se dobro zaljepi. probaj gledat dolje par sekundi da ti se ne zaljepe za sminku dok trepces.

prije tog sveg bi trebala provjerit duljinu umjetnih trepavica, tako da stavis bez ljepila i pogledas jel su dulje nego tvoje, ako jesu, a vecinom jesu, onda odrezi malim skaricama onaj dio gdje su sire. siri dio. kad si ih odrezala da budu duljine isto kao i tvoje onda pocni radit ovo sto sam gore napisala.

stavi ih na kraju sminkanja, pogotovo ako imas one koje imaju nesto na sebi kao sparkle ili oblike
Evidentirano
Woman
Beauty Goddess

♥♥♥♥♥

« Odgovor #370 : 14 Travanj 2010, 10:36:18 »

ja sam najveci smotanjer kad je u pitanju stavljanje umjetnih trepavica. Uopce mi ne uspijeva. Sad
Evidentirano

sreća mi je okrenula leđa.....zna da mi je to omiljena poza...
deedee
Beauty Goddess

bope

« Odgovor #371 : 07 Svibanj 2010, 13:20:35 »

pitanje za sve cure, posto uopste nemam iskustva sa vestackim trepkama, koliko ce biti nezgodno nostiti ih po prvi put bukvalno ceo dan i dobar deo noci?

u pitanju je vencanje moje drugarice,pa me je pitala za savet pa sam se ja setila da pitam ovde. Very Happy
moze se desiti da cu joj ja raditi make-up, nije jos nista sigurno, ali bih je svejedno pametno posavetovala bez obzira na to ko ce joj raditi make-up. Very Happy
ona inace ima dovoljno dobre trepke i ovako, mislim da joj bas i nece biti neophodne, samo je pitanje kakve fotke ona zeli posto je to sminkanje najvise za fotografisanje pre samog vencanja.
Evidentirano
Pufnica
Beauty Goddess

« Odgovor #372 : 07 Svibanj 2010, 13:29:22 »

ona inace ima dovoljno dobre trepke i ovako, mislim da joj bas i nece biti neophodne,

Apache se udaje?  Very Happy

Mislim da ne bi trebalo ni da ih oseca ako su dobre trepe i lepo nalepljene Very Happy
Evidentirano

Real friends don't let you do stupid things...alone
deedee
Beauty Goddess

bope

« Odgovor #373 : 07 Svibanj 2010, 13:33:01 »

Laughing eto vidis, posle ja luda sto kazem da ima dovoljno dobre trepke, a iz opisa se odmah provali ko je to kome ne trebaju vestaci. Very Happy Laughing

nego, drugarica rece da bi kupila artdeco, valjda su dovoljno dobre. Very Happy a ne znam za lepak, svaka preporuka dobrodosla. Smile
Evidentirano
Pufnica
Beauty Goddess

« Odgovor #374 : 07 Svibanj 2010, 13:38:59 »

Kazu da je kryolan najbolji od ovih sto kod nas mogu da se kupe. Samo ne znam gde im je sad radnja Confused
Negde na nbg ima i ardell (ne znam kako se to pise Sad ), devojke koje su koristile essence kazu da je lepak koji se dobije uz njih skroz ok, a u krajnjem slucaju, mogu da ti pozajmim duo, nije da ce mi trebati u skorije vreme Smile
Evidentirano

deedee
Beauty Goddess

bope

« Odgovor #375 : 07 Svibanj 2010, 13:41:22 »

cool, hvala! Wink
kapiram da ce to biti samo ja jednu upotrebu, ako je i bude, pa ti se ja javim. Smile
Evidentirano
Desobediencia
Beauty Goddess

all cruelty springs from weakness

« Odgovor #376 : 08 Svibanj 2010, 18:07:29 »

Ardell su meni puno bolje od artdecoa!!!
Evidentirano

"NAJBOLNIJE U ZIVOTU JE

PRISJECATI SE
BUDUCNOSTI"

(Soren Kierkegaard)
apache
Beauty Goddess

« Odgovor #377 : 08 Svibanj 2010, 19:00:51 »

ona inace ima dovoljno dobre trepke i ovako, mislim da joj bas i nece biti neophodne,

Apache se udaje?  Very Happy

Laughing eto vidis, posle ja luda sto kazem da ima dovoljno dobre trepke, a iz opisa se odmah provali ko je to kome ne trebaju vestaci. Very Happy Laughing

Razz

trepavica nikad dosta Very Happy

deedee, hoces ti da joj lepis? znam kakav trip imas na vestacke dlake..
Evidentirano
deedee
Beauty Goddess

bope

« Odgovor #378 : 08 Svibanj 2010, 21:01:54 »

ako je ja budem sminkala, onda da. mada mi jes gadno kao koncept, mislim da mi nece biti problem da ih nekome nakeljim na oci. Laughing pravicu se da pravim maketu. Very Happy

Ardell su meni puno bolje od artdecoa!!!

ne znam ima li toga kod nas... ako neka devojka iz bg zna, neka podeli informaciju sa mnom gde ih mogu naci. Very Happy

Evidentirano
Pufnica
Beauty Goddess

« Odgovor #379 : 08 Svibanj 2010, 21:08:48 »

Pisalo se negde o tome..dal na nbg-u u Gandijevoj...tako nesto.
Evidentirano

Str: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM