Divastique
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. 09 Rujan 2010, 17:49:01

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Get Free Skincare Gift - COSME-DE.COM

Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 47   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: idealno vjencanje :)  (Posjeta: 22397 )
Lea
Beauty Goddess

Spol: Ženski

« : 05 Travanj 2005, 14:54:42 »

gdje bi vam bilo idealno se udati? koga bi pozvale? kakva bi bila vjenčanica?
za one udane cure: kakvo vam je bilo vjenčanje?? jel bilo ono iz snova?? ja sam vam romantična duša i ova tema me posebno veseli
Evidentirano
vanessa
Beauty Guru

« Odgovor #1 : 12 Travanj 2005, 19:45:55 »

kaj nitko ne ferma ovu temu? Laughing iskreno, ne da se ni meni o tome... trenutno ne razmisljam o nikakvom vjencanju... kad me pukne, raspisati cu se
Evidentirano
Anuška
Beauty Goddess

« Odgovor #2 : 15 Travanj 2005, 10:47:35 »

hi hi hi ... ja sam evo zaručena čak puna dva mjeseca i kad se spomene vjenčanje ja bih najradije to sve izbjegla...  
ali, kad razmišljam kakvo bi mi bilo idelano vjenčanje... hmmmm... sunčani topli dan, u prirodi, okružena samo najdražim ljudima, svi veseli i sretni.... eto, otprilike to ukratko  
Evidentirano
patientia
Gost
« Odgovor #3 : 15 Travanj 2005, 14:40:20 »

Onda napravi takvo vjencanje. Vjerojatno ce svih onih 500 prijatelja i rodjaka biti uvrijedjeno, ali poslije im mozes objasniti da je to tvoje vjencanje, tvoj veliki dan i da prvenstveno tebi mora biti lijepo. Smile  Smile  Smile
Evidentirano
Eve
Administrator
Beauty Goddess

« Odgovor #4 : 16 Travanj 2005, 23:19:02 »

Citat: patientia
Onda napravi takvo vjencanje. Vjerojatno ce svih onih 500 prijatelja i rodjaka biti uvrijedjeno, ali poslije im mozes objasniti da je to tvoje vjencanje, tvoj veliki dan i da prvenstveno tebi mora biti lijepo. Smile  Smile  Smile

slažem se Wink
Evidentirano
Lea
Beauty Goddess

« Odgovor #5 : 22 Travanj 2005, 09:07:09 »

nema ovdje ozbiljnih udavača Laughing    Laughing
Evidentirano
cela
Beauty Knower

« Odgovor #6 : 24 Travanj 2005, 22:05:27 »

Ne da se meni o tome...
Evidentirano
sunchie
Beauty Starter
*

« Odgovor #7 : 15 Svibanj 2005, 18:32:22 »

malo i bez velikog cirkusa ... mrzim velike, cjelodnevne svadbe, harmonikaše, prejedanje i prepijanje, preglasnu muziku, niti koga vidiš niti koga čuješ ... a kako ti se obično desi ono čega se groziš   , garant ću imati 500 svatova i vodaće me okolo k'o mečku  Very Happy  Very Happy  Very Happy
Evidentirano

.. i ko da sada bude pametan, kad je lakše biti lud ..
maryann
Beauty Wanter
**

« Odgovor #8 : 15 Svibanj 2005, 20:32:36 »

Ako se ja ikad budem udavala laughing6 ,to cu uciniti sto je moguce brze i tajnije.2 sec.kod maticara i to je to!!!(znam,znam...ali sto se tice ostalih stvari - i previse sam romanticna Laughing !!!!)
Evidentirano
Gytza
Beauty Goddess

« Odgovor #9 : 15 Svibanj 2005, 20:52:30 »

uopće ne držim do braka i vjenčanja... možda bih se iz fore vjenčala (u stvari 100%) u Las Vegasu nekako veselo zamaskirana/obučena
Evidentirano
kornelija
Beauty Knower

« Odgovor #10 : 27 Svibanj 2005, 00:38:53 »

Citat: sunchie
malo i bez velikog cirkusa ... mrzim velike, cjelodnevne svadbe, harmonikaše, prejedanje i prepijanje, preglasnu muziku, niti koga vidiš niti koga čuješ ... a kako ti se obično desi ono čega se groziš   , garant ću imati 500 svatova i vodaće me okolo k'o mečku  Very Happy  Very Happy  Very Happy

ma slažem se skrooooz!!!
samo ja 100% neću dozvolit veliku svadbu.... fuuuj!!!
a vjenčanica? dijete: htjela sam veeeliku.. pubertet: nešto totalno jednostavno ili neobično, čak i odijelo, bio me puk'o feminizam, pa sam čak razmišljala kako je brak zastarjela institucija... sve dok u izlogu na putu do škole nisam počela gledat vjenčanice Embarassed  i htjela si jednu liiijepu romantičnu.. i zbog haljine odlučih izdati svoje ideale
danas - jedva se čekam udat, malo vjenčanje, romantična i jednostavna haljina, možda ne sve u bijelom....a možda i da... Laughing
Evidentirano
patientia
Gost
« Odgovor #11 : 27 Svibanj 2005, 02:31:05 »

Ali brak jest zastarjela institucija. Ipak, tko voli nek izvoli. Ja znam da mogu kupiti i nositi vjencanicu i napraviti festu i bez da se udam.      
Evidentirano
miffy
Beauty Goddess

The job is done. The bitch is dead.

« Odgovor #12 : 27 Svibanj 2005, 09:48:40 »

ja se još ne namjeravam udati, najprije završiti faks, naći posao, stan, a pa tek onda!  
Evidentirano

kornelija
Beauty Knower

« Odgovor #13 : 27 Svibanj 2005, 16:08:37 »

Citat: miffy
ja se još ne namjeravam udati, najprije završiti faks, naći posao, stan, a pa tek onda!  

me 2
Evidentirano
Lea
Beauty Goddess

« Odgovor #14 : 05 Srpanj 2005, 19:12:43 »

Ali brak jest zastarjela institucija. Ipak, tko voli nek izvoli. Ja znam da mogu kupiti i nositi vjencanicu i napraviti festu i bez da se udam.      

hihi super izjava!  thumbright
Evidentirano
Jenny
Beauty Goddess

« Odgovor #15 : 05 Srpanj 2005, 19:17:06 »

Ja sam jos jako jako daleko od udaje (fax jos bar 5 god)    downtown
ali si zelim neko americko vjencanje, ono na plazi uz more, u pijesku, ili u nekom velikom dvoristu u zelenilu..    hippy2
Ma ja sam luda, ja i moj buduci cemo se ozeniti goli ili pod morem.. ili  na pljusku .. ili u parfumeriji... headbang
Evidentirano

Lea
Beauty Goddess

« Odgovor #16 : 05 Srpanj 2005, 19:19:55 »

Citat: Jenny
ili u parfumeriji... headbang

Laughing  Laughing ta ti je dobra! Laughing  Wink
Evidentirano
kornelija
Beauty Knower

« Odgovor #17 : 06 Srpanj 2005, 23:45:16 »

Nemam ništa protiv da netko ima takvo mišljenje.. meni ipak prsten ostavlja neku sigurnost, u biti znači mi nešto kad netko želi provest ostatak života sa mnom, kad se na to odluči. Jasno, to može i bez papira, kao što i papir ne mora baš ništa značit, ali mi ipak ulijeva nekakvo povjerenje, stvara obvezu, ako ništa, a ono s pravne strane - što baš i nije romantično, znam, ali tako je. A do fešte mi pak - uopće nije. Što manje to bolje.
Evidentirano
miffy
Beauty Goddess

The job is done. The bitch is dead.

« Odgovor #18 : 07 Srpanj 2005, 11:08:32 »

Upravo tako, tko voli nek izvoli!! ja volim i ja ću tako, a svatko ima pravo na svoje mišljenje i život!
Jedino što mi je važno da se udam u krugu svoje obitelji i najužerodbine i dragi rpijatelja, ostalo je skoro sporedno...
Evidentirano

Jenny
Beauty Goddess

« Odgovor #19 : 07 Srpanj 2005, 23:50:11 »

i kako sad da ostanemo normalne???   tard
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 47   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM