|
Lea
|
 |
« : 05 Travanj 2005, 14:54:42 » |
|
gdje bi vam bilo idealno se udati? koga bi pozvale? kakva bi bila vjenčanica? za one udane cure: kakvo vam je bilo vjenčanje?? jel bilo ono iz snova?? ja sam vam romantična duša i ova tema me posebno veseli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vanessa
|
 |
« Odgovor #1 : 12 Travanj 2005, 19:45:55 » |
|
kaj nitko ne ferma ovu temu?  iskreno, ne da se ni meni o tome... trenutno ne razmisljam o nikakvom vjencanju... kad me pukne, raspisati cu se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Anuška
|
 |
« Odgovor #2 : 15 Travanj 2005, 10:47:35 » |
|
hi hi hi ... ja sam evo zaručena čak puna dva mjeseca i kad se spomene vjenčanje ja bih najradije to sve izbjegla... ali, kad razmišljam kakvo bi mi bilo idelano vjenčanje... hmmmm... sunčani topli dan, u prirodi, okružena samo najdražim ljudima, svi veseli i sretni....  eto, otprilike to ukratko 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
patientia
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 15 Travanj 2005, 14:40:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Eve
|
 |
« Odgovor #4 : 16 Travanj 2005, 23:19:02 » |
|
slažem se 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lea
|
 |
« Odgovor #5 : 22 Travanj 2005, 09:07:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cela
|
 |
« Odgovor #6 : 24 Travanj 2005, 22:05:27 » |
|
Ne da se meni o tome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sunchie
Beauty Starter
|
 |
« Odgovor #7 : 15 Svibanj 2005, 18:32:22 » |
|
malo i bez velikog cirkusa ... mrzim velike, cjelodnevne svadbe, harmonikaše, prejedanje i prepijanje, preglasnu muziku, niti koga vidiš niti koga čuješ ... a kako ti se obično desi ono čega se groziš  , garant ću imati 500 svatova i vodaće me okolo k'o mečku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.. i ko da sada bude pametan, kad je lakše biti lud ..
|
|
|
maryann
Beauty Wanter

|
 |
« Odgovor #8 : 15 Svibanj 2005, 20:32:36 » |
|
Ako se ja ikad budem udavala  ,to cu uciniti sto je moguce brze i tajnije.2 sec.kod maticara i to je to!!!(znam,znam...ali sto se tice ostalih stvari - i previse sam romanticna  !!!!)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #9 : 15 Svibanj 2005, 20:52:30 » |
|
uopće ne držim do braka i vjenčanja... možda bih se iz fore vjenčala (u stvari 100%) u Las Vegasu nekako veselo zamaskirana/obučena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kornelija
|
 |
« Odgovor #10 : 27 Svibanj 2005, 00:38:53 » |
|
malo i bez velikog cirkusa ... mrzim velike, cjelodnevne svadbe, harmonikaše, prejedanje i prepijanje, preglasnu muziku, niti koga vidiš niti koga čuješ ... a kako ti se obično desi ono čega se groziš  , garant ću imati 500 svatova i vodaće me okolo k'o mečku  ma slažem se skrooooz!!! samo ja 100% neću dozvolit veliku svadbu.... fuuuj!!! a vjenčanica? dijete: htjela sam veeeliku.. pubertet: nešto totalno jednostavno ili neobično, čak i odijelo, bio me puk'o feminizam, pa sam čak razmišljala kako je brak zastarjela institucija... sve dok u izlogu na putu do škole nisam počela gledat vjenčanice  i htjela si jednu liiijepu romantičnu.. i zbog haljine odlučih izdati svoje ideale danas - jedva se čekam udat, malo vjenčanje, romantična i jednostavna haljina, možda ne sve u bijelom....a možda i da... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
patientia
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 27 Svibanj 2005, 02:31:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
miffy
|
 |
« Odgovor #12 : 27 Svibanj 2005, 09:48:40 » |
|
ja se još ne namjeravam udati, najprije završiti faks, naći posao, stan, a pa tek onda! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kornelija
|
 |
« Odgovor #13 : 27 Svibanj 2005, 16:08:37 » |
|
ja se još ne namjeravam udati, najprije završiti faks, naći posao, stan, a pa tek onda!  me 2 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Jenny
|
 |
« Odgovor #15 : 05 Srpanj 2005, 19:17:06 » |
|
Ja sam jos jako jako daleko od udaje (fax jos bar 5 god) ali si zelim neko americko vjencanje, ono na plazi uz more, u pijesku, ili u nekom velikom dvoristu u zelenilu.. Ma ja sam luda, ja i moj buduci cemo se ozeniti goli ili pod morem.. ili na pljusku .. ili u parfumeriji... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lea
|
 |
« Odgovor #16 : 05 Srpanj 2005, 19:19:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kornelija
|
 |
« Odgovor #17 : 06 Srpanj 2005, 23:45:16 » |
|
Nemam ništa protiv da netko ima takvo mišljenje.. meni ipak prsten ostavlja neku sigurnost, u biti znači mi nešto kad netko želi provest ostatak života sa mnom, kad se na to odluči. Jasno, to može i bez papira, kao što i papir ne mora baš ništa značit, ali mi ipak ulijeva nekakvo povjerenje, stvara obvezu, ako ništa, a ono s pravne strane - što baš i nije romantično, znam, ali tako je. A do fešte mi pak - uopće nije. Što manje to bolje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
miffy
|
 |
« Odgovor #18 : 07 Srpanj 2005, 11:08:32 » |
|
Upravo tako, tko voli nek izvoli!! ja volim i ja ću tako, a svatko ima pravo na svoje mišljenje i život! Jedino što mi je važno da se udam u krugu svoje obitelji i najužerodbine i dragi rpijatelja, ostalo je skoro sporedno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jenny