|
Sher
|
 |
« Odgovor #20 : 26 Srpanj 2007, 14:32:03 » |
|
Zezaš me?! Pa ja sam juèer gledala registraciju i kartica je obavezna!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cutie
|
 |
« Odgovor #21 : 26 Srpanj 2007, 14:33:59 » |
|
na PayPalu da, ali na registraciji baš na e-bay nisu me tražili...ne znam... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #22 : 26 Srpanj 2007, 17:53:33 » |
|
Èudno. Al dobro, šta æu, sigurna sam da dobro èuvaju te podatke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skinny
|
 |
« Odgovor #23 : 27 Srpanj 2007, 22:33:24 » |
|
I mene su na e bayu tražili karticu pa sam odustala od registracije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #24 : 27 Srpanj 2007, 23:46:12 » |
|
mene nisu i ja sam cak bidala i prije registracije na paypalu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #25 : 27 Srpanj 2007, 23:56:20 » |
|
Sad sam vidla da je razlika u tome èiji e-mail imaš. Ako je besplatni (kao Yahoo, Hotmail, i u mom sluèaju vodatel) onda treba i kartica.
Cutie, èiji ti mail imaš na eBayu? Da nije T-com?
Skrivena, ti isto, èiji mail imaš?
Mislim, rado bi izbjegla davanje broja kartice tam di ne treba, ako ikako mogu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #26 : 28 Srpanj 2007, 00:08:53 » |
|
t-com ja imam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #27 : 28 Srpanj 2007, 00:20:17 » |
|
Sad sam probala s HT starom adresom, i opet me traži karticu. Zar je takva razlika izmeðu T-coma i starog HT-a? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #28 : 28 Srpanj 2007, 00:25:30 » |
|
mislis htnet. umjesto t-com.hr?
pa ako imas staru samo ju prebacis na ovo novo i to je to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #29 : 28 Srpanj 2007, 00:29:03 » |
|
Da, sad æu to napraviti ako ide. Nisam uopæe obraæala pažnju na to dosad. Tenx 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #30 : 28 Srpanj 2007, 00:30:13 » |
|
ne zaboravi grad, pretpostavljam da si zg.t-com.hr  pa javi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cutie
|
 |
« Odgovor #31 : 28 Srpanj 2007, 11:48:03 » |
|
Sad sam vidla da je razlika u tome èiji e-mail imaš. Ako je besplatni (kao Yahoo, Hotmail, i u mom sluèaju vodatel) onda treba i kartica.
Cutie, èiji ti mail imaš na eBayu? Da nije T-com?
Skrivena, ti isto, èiji mail imaš?
Mislim, rado bi izbjegla davanje broja kartice tam di ne treba, ako ikako mogu.
ja imam hotmail...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #32 : 28 Srpanj 2007, 17:49:51 » |
|
Cure, vi mene zezate. Sad sam probala sa valjanom T-com adresom i opet traži karticu! A za hotmail baš PIŠE da æe biti potreban i broj kartice za identifikaciju! Pa ko je tu lud? Ja sam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skrivena
|
 |
« Odgovor #33 : 28 Srpanj 2007, 17:54:22 » |
|
eh, ne znam sto je to...meni uopce nije trazilo broj kartice, najnormalnije sam se regala i to je to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #34 : 28 Srpanj 2007, 17:57:45 » |
|
Dobro, nije mi hitno pa sam se malo igrala stim, a nemam ni vremena sad za to. Regat æu se s karticom, pa hebiga. Šta da radim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #35 : 29 Srpanj 2007, 21:33:45 » |
|
E, ovako, ako bude još kome trebalo: sa T-com adresom sam se uspjela registrirati bez kartice. Jer sam se igrala s tom registracijom, obrisala sam cookije i onda je sve prošlo kak treba, iako je prije zezalo. Finaly.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zeza
|
 |
« Odgovor #36 : 07 Kolovoz 2007, 16:31:21 » |
|
Evo, moje prvo negativno iskustvo s e-baya. Kupila sam 3 OPI laka, žena mi je poslala ukupan iznos i ja sve to uredno sljedeæi dan platila. Stigli meni lakovi na vrijeme, ja sva sretna i zadovoljna kad za par dana dobijem opomenu da lakovi nisu plaæeni. Poslala sam 3 e-maila ženi ali od nje ni glasa. Bila sam na moru i išèekivala da æe se javiti ali ona je pokrenula zahtjev da joj e-bay vrati novce za te lakove. Poslije sam ženi opet poslala nekoliko e-mailova i pitam ju jel hoæe da joj pošaljem kakav dokaz o tome da sam stvarno platila, ona uopæe ne reagira. E pa sad sam ja nju lijepo prijavila da želi zlouporabiti uslugu vraæanja love za navodno neplaæene stvari. Meni su s e-baya rekli da se ništa ne brinem. Ja imam potvrdu od banke gdje se vidi da mi je taj iznos skinut s raèuna i na Paypalu se sve vidi. Jedino mi je krivo što sam ostavila pozitivan feedback èim su mi lakovi došli. Još je žena napisala da šalje lakove najkasnije 72 sata nakon što primi uplatu. Meni lakovi došli i onda se ona sjeti kao nisu plaèeni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cutie
|
 |
« Odgovor #37 : 07 Kolovoz 2007, 16:35:18 » |
|
ajoj užasno!!!  pazi drugi put da ti je prodavaè od kojeg kupuješ tzv. Power Seller i da ima veliki postotak (preko 99%) pozitivnih feedback-ova ! Ja sam naruèila prije par dana dvije stvari s e-baya. nadam se da æe sve dobro završiti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zeza
|
 |
« Odgovor #38 : 07 Kolovoz 2007, 16:37:28 » |
|
ajoj užasno!!!  pazi drugi put da ti je prodavaè od kojeg kupuješ tzv. Power Seller i da ima veliki postotak (preko 99%) pozitivnih feedback-ova ! Ja sam naruèila prije par dana dvije stvari s e-baya. nadam se da æe sve dobro završiti...  Ova žena je Power seller i ima preko 3 i pol tisuæe feedbackova, od toga 98,8 pozitivnih. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Alantois
|
 |
« Odgovor #39 : 07 Kolovoz 2007, 16:45:21 » |
|
Ja sam dosad imala samo pozitivna iskustva na eBayu. Cura od koje sam prošli put naruèivala (MAC Mixing Medium) nikad nije slala nekome tako daleko i dobih njenu rukom pisanu poruèicu. I srce.  Zeza, možeš li joj nekako naknadno srušiti postotak pozitivnog feedbacka?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|