|
ivana7
|
 |
« Odgovor #380 : 12 Svibanj 2009, 23:59:09 » |
|
Imam pitanje  Htjela bi dodati jos jednu adresu za dostavu na paypalu, ali ta adresa nije u Hrvatskoj negu u USA. Međutim, kad dodam adresu i upisem sve podatke, po defaultu mi država bude Hrvatska, uopće nigdje ne mogu ni upisati USA, ne nudi mi nigdje opciju da unesem državu... ne znam može li se to na neki način promijeniti?? Na ebayu dodaj adresu. Tako sam ja napravila kad mi je dragi bio u USA i onda tu adresu staviš za glavnu i tada će ti on biti glavna i na tu će ti adresu slati  jep, samo ja ne zelim sa ebaya naruciti nego sa zapposa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"I like my money where I can see it, hanging in my closet"
|
|
|
|
Elektra
|
 |
« Odgovor #381 : 13 Svibanj 2009, 01:03:11 » |
|
Ja sam na paypal dodala adresu, ali ako sam naručivala sa neke stranice onda ispunim sve one podatke za slanje i za plaćanje, samo napišem adrese koje mi trebaju u tom trenutku, a to što je neka 10-ta na paypalu nema veze. Barem meni nije imalo veze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #382 : 13 Svibanj 2009, 04:19:11 » |
|
Prvo uneses novu adresu na paypal, nema veze sto nije "default adresa". Kada kupis na zappos, i kliknes da zelis platiti paypalom, odvede te na paypal, ukucas email i pass, udjes i ima tvoja adresa u Hr. i ispod (mozda u cosku, ne mogu se tacno setiti, ali uglavnom dobro pogledaj, ima opcija) edit ili select other ili tako nesto za adresu i onda izaberes tu drugu adresu... a isto tako i za karticu sa kojom ces platiti- izlista ti tu glavnu, a ako zelis mozes promeniti, izabrati drugu karticu sa liste.
Ali mislim da svakako adresa na paypal nema mnogo veze jer bi trebala da ukucas shipping adresu na zappos stranici i na tu ce poslati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love... I did... I did.
|
|
|
|
apache
|
 |
« Odgovor #383 : 10 Lipanj 2009, 12:52:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
deedee
|
 |
« Odgovor #384 : 10 Lipanj 2009, 14:55:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cutie
|
 |
« Odgovor #385 : 12 Rujan 2009, 17:48:03 » |
|
Evo pokušavam si otvoriti Google Checkout račun i neće mi prihvatiti karticu (u pitanju je devizni račun u PBZ-u, znači Visa). Da li možda ne prihvaćaju tu karticu? Preko kojih još kartica se mogu registrirati (osim Amexa)?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
neodlučna
|
 |
« Odgovor #386 : 15 Rujan 2009, 13:48:45 » |
|
trebam malu pomoć, našla sam si UGGsice, frajer mi daje popust i veli mi da mu javim svoj paypal account da mi pošalje račun- kad ga platim on šalje čizme. Ne znam kaj da mu pod tim paypal account šaljem??? Nigdje na paypalu ne vidim nešto što bi mu mogla poslati ko account!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #387 : 15 Rujan 2009, 15:29:00 » |
|
to je tvoj mail
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leeloops
|
 |
« Odgovor #388 : 15 Rujan 2009, 15:35:44 » |
|
jap, on ce ti prek maila (onog koji ti je prijavljen na paypal) poslat invoice, iliti racun 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
neodlučna
|
 |
« Odgovor #390 : 16 Rujan 2009, 16:00:01 » |
|
Imam još pitanja! Šta me ovo traži???
Tasks Link my card Confirm my card Link and confirm your debit or credit card
--------------------------------------------------------------------------------
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below.
Select card: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Date of PayPal charge: Sep. 14, 2009
PayPal code:
When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted.
The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leeloops
|
 |
« Odgovor #391 : 16 Rujan 2009, 18:10:15 » |
|
pa pise ti, pogledaj ispis racuna za verifikacijski broj koji su ti naplatili. time potvrdis racun a oni ti vrate pare.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
neodlučna
|
 |
« Odgovor #392 : 16 Rujan 2009, 18:29:42 » |
|
pa pise ti, pogledaj ispis racuna za verifikacijski broj koji su ti naplatili. time potvrdis racun a oni ti vrate pare.
ali ja ne vidim nikakav broj! Pomagaj!!! Plizzz dakle ovo mi je došlo mailom: PayPal – The safer, easier way to pay Use your credit card or bank account without exposing your financial information to merchants. Speed through checkout without stopping to enter your financial information or address. Pay Me With PayPal Hello, zhang xianggang ( mototututu@yahoo.com.cn) would like to be paid using PayPal. -------------------------------------------------------------------------------- Money Request Details Amount: $120.00 USD Note: Pls tell me you have choice colour and size -------------------------------------------------------------------------------- Pay With PayPal PayPal makes it easy to send money. Click below to send this payment. Sincerely, PayPal
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 12 Listopad 2009, 17:05:53 neodlučna »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leeloops
|
 |
« Odgovor #393 : 16 Rujan 2009, 21:54:32 » |
|
pazi, pogledaj ISPIS racuna od kartice, to ili online ako si prijavljena da mozes pregledat troskove i racune (u amexu, masteru il koju vec karticu imas, ili debitnu svejedno). tamo ti je trosak od dolar i pol il dva dolara markiran za paypal, i taj broj koji moras ukucat da bi ti se potvrdio racun.
a ovo sto ti je covjek poslao invoice, pa isto ti dolje pise CLICK BELOW TO SEND PAYMENT. kliknes i posaljes novce, nis komplicirano. usput ak vidis di onaj prozorcic za komentare napisi odma velicinu i boju il sta vec ovaj hoce, ili mu zasebno javi na mail,svejedno. sve ti pise, stani citaj i polako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
neodlučna
|
 |
« Odgovor #394 : 17 Rujan 2009, 09:00:07 » |
|
pazi, pogledaj ISPIS racuna od kartice, to ili online ako si prijavljena da mozes pregledat troskove i racune (u amexu, masteru il koju vec karticu imas, ili debitnu svejedno). tamo ti je trosak od dolar i pol il dva dolara markiran za paypal, i taj broj koji moras ukucat da bi ti se potvrdio racun.
a ovo sto ti je covjek poslao invoice, pa isto ti dolje pise CLICK BELOW TO SEND PAYMENT. kliknes i posaljes novce, nis komplicirano. usput ak vidis di onaj prozorcic za komentare napisi odma velicinu i boju il sta vec ovaj hoce, ili mu zasebno javi na mail,svejedno. sve ti pise, stani citaj i polako.
hvalaaaaaa!!!!! Ovaj dio s karticom nisam znala!!!! Puuuno ti hvala! Imam internet bankarstvo pa ću tamo pogledati! Ja sam mislila da to ima neke veze s ovim računom što mi je on poslao! Sad mi je sve jasno!!!!! Puno, puno, puno ti hvala!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leeloops
|
 |
« Odgovor #395 : 17 Rujan 2009, 11:29:00 » |
|
Nema problema, samo polako i bez nerviranja  tu te bar ne pozuruje nikakva neuroticna baba sa saltera, sve se stigne procitat i proucit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lecky
|
 |
« Odgovor #396 : 24 Rujan 2009, 11:05:52 » |
|
Cure,da vas pitam....jel' neka od vas ima iskustva sa debitnom karticom,mislim da li se uopšte sa ovom karticom može otvoriti paypal i kako to fercera? Nažalost,još uvijek sam nezaposlena,pa nemam kreditnu,a sa debitnom bi se moglo već nekako baratati 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 24 Rujan 2009, 13:06:56 Lecky »
|
Evidentirano
|
“Nebo već je tu, prišlo je anđeoskoj duši. Prebrzo odnijelo je san koji nije uspio ni da uzleti, ni da se sruši...”
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #397 : 29 Rujan 2009, 19:34:12 » |
|
Cure,da vas pitam....jel' neka od vas ima iskustva sa debitnom karticom,mislim da li se uopšte sa ovom karticom može otvoriti paypal i kako to fercera? Nažalost,još uvijek sam nezaposlena,pa nemam kreditnu,a sa debitnom bi se moglo već nekako baratati  Svakako, negdje pri početku ove teme je pisano baš o tome. I ja imam debitnu od PBZ-a i nju koristim isključivo za internet shopping, s debitnom mi je nekako sigurnije, ne mogu mi skinit više nego šta ima na njoj  Bitno je da ti kartica ima taj neki čip, ali raspitaj se malo po bankama...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lecky
|
 |
« Odgovor #398 : 29 Rujan 2009, 21:58:53 » |
|
Hvala Blue Fairy,budem se raspitala  Drago mi je da paypal fercera i sa debitinim karticama i da imaš pozitivno iskustvo  Znam da kartica treba da ima 16 brojeva + 3 broja na poleđini koja ukucaš tamo gdje paypal zahtjeva,ali najbolje se opet direktno raspitati u banci,hvala ti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
“Nebo već je tu, prišlo je anđeoskoj duši. Prebrzo odnijelo je san koji nije uspio ni da uzleti, ni da se sruši...”
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #399 : 29 Rujan 2009, 22:29:21 » |
|
Ma nema na čemu 
|
|