|
Pisces
|
 |
« : 30 Lipanj 2007, 23:39:01 » |
|
-ja upravo wicked games C. Isaaka.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 23 Listopad 2007, 18:45:24 Eve »
|
Evidentirano
|
Here I'm again
|
|
|
suncokret
Beauty Wanter

|
 |
« Odgovor #1 : 01 Srpanj 2007, 01:41:47 » |
|
Ovih dana Rascal Flatts
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Una
|
 |
« Odgovor #2 : 01 Srpanj 2007, 01:46:34 » |
|
slušam aute koji prolaze cestom, turiste koji se vraèaju od vanka i kompjuter koji zuji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
shaw
|
 |
« Odgovor #3 : 01 Srpanj 2007, 11:46:46 » |
|
eric clapton - wonderful tonight
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
To do is to be. - Voltaire To be is to do. - Descartes Do be do be do. - Sinatra
|
|
|
|
krimhilda
|
 |
« Odgovor #4 : 01 Srpanj 2007, 11:48:00 » |
|
Starog kak ronda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svijetla put, plave oči, crna bojana kosa. Suha koža, dobre vlažnosti, osjetljiva i neproblematična, sklona alergijama. Sminkanje - hladni tonovi: ljubicasto, zeleno i sivo, puderi s metalnim odsjajem.
|
|
|
|
shaw
|
 |
« Odgovor #5 : 01 Srpanj 2007, 11:49:06 » |
|
Starog kak ronda.

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
To do is to be. - Voltaire To be is to do. - Descartes Do be do be do. - Sinatra
|
|
|
|
|
|
ula_27
|
 |
« Odgovor #7 : 01 Srpanj 2007, 18:07:43 » |
|
buku na kompu, deèko vozi test drive ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Every person, all the events of your life are there because you have drawn them there. What you choose to do with them is up to you." Richard Bach
|
|
|
|
Eve
|
 |
« Odgovor #8 : 01 Srpanj 2007, 20:55:36 » |
|
se sjeæate vi toni braxton? baš sam èula njenu you're makin me high, ajme nisam to èula sto godina, predobra mi ta pjesma bila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
shania
|
 |
« Odgovor #10 : 01 Srpanj 2007, 21:39:10 » |
|
echo & the bunnyman The killing moon
To je iz Donnie Darko soundtracka. Baš volim taj soundtrack.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi, To ne zna nitko – samo ti, Bez tebe drveni konjiæi tužno stoje...
|
|
|
|
babydoll21
|
 |
« Odgovor #11 : 01 Srpanj 2007, 21:56:55 » |
|
Edit piaf, spremam se gledat la vie en ROse ovo mora dobit oscara za najbolji strani film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sometimes, when someone says sth funny, I still turn around and look for your face, cos I am smiling, and I hope you are smiling too. But I never find your face,so I stop smiling, go home,and wait...Wait till the day we will smile again, together 
|
|
|
|
Nat
|
 |
« Odgovor #12 : 01 Srpanj 2007, 21:58:42 » |
|
Foolish games-Jewel
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
shania
|
 |
« Odgovor #13 : 01 Srpanj 2007, 22:05:53 » |
|
Edit piaf, spremam se gledat la vie en ROse ovo mora dobit oscara za najbolji strani film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako znaš ako ga nisi još pogledala? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi, To ne zna nitko – samo ti, Bez tebe drveni konjiæi tužno stoje...
|
|
|
|
babydoll21
|
 |
« Odgovor #14 : 01 Srpanj 2007, 22:06:35 » |
|
vidjela sam trailer, nemoras vidjeti cijeli film da bi znao da je jedan od onih kojie se pamte,isto je i s ljudima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sometimes, when someone says sth funny, I still turn around and look for your face, cos I am smiling, and I hope you are smiling too. But I never find your face,so I stop smiling, go home,and wait...Wait till the day we will smile again, together 
|
|
|
|
babydoll21
|
 |
« Odgovor #15 : 01 Srpanj 2007, 22:09:09 » |
|
isuse gledam sad a sound of music, majke ti mile kak su oni to onda snimali,pitam se ko bi danas uopce to mogao postici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
shania
|
 |
« Odgovor #16 : 01 Srpanj 2007, 22:16:51 » |
|
vidjela sam trailer, nemoras vidjeti cijeli film da bi znao da je jedan od onih kojie se pamte,isto je i s ljudima Pa traileri obièno pokazuju "best of" filma.  A svima nam se vjerujem puno puta dogodilo da na temelju trailera zakljuèimo da je film dobar, a kad ga pogledamo- ono neki crap.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
babydoll21
|
 |
« Odgovor #17 : 01 Srpanj 2007, 22:20:10 » |
|
pogledaj trailer
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
shania
|
 |
« Odgovor #18 : 01 Srpanj 2007, 22:30:58 » |
|
Pa upravo govorim da ne treba donositi zakljuèke na temelju trailera.  Ako misliš na ovaj, i nije mi nešto. Gledala sam neki dan na telki isjeèke iz filma, jedva ga èekam pogledati i puno oèekujem od filma, ali neæu brzati s zakljuècima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dryad
|
 |
« Odgovor #19 : 02 Srpanj 2007, 10:19:16 » |
|
Vau kako je dobar novi album od Evanescence! Konaèno sam nabavila i sada slušam po cijele dane! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Oh you blind one Gentle and kind one Seeing the world as a loaded gun...
|
|
|
|