|
Zeza
|
 |
« Odgovor #240 : 19 Lipanj 2008, 12:21:12 » |
|
I ja sam primjetila da slani piling black wings ispadne drukčiji miris nego što je black wings inače. Nije loš, ali nije to taj miris. Imam slatki piling za lice black wings i bolji mi je, i kao piling i što se tiče mirisa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Amalie
|
 |
« Odgovor #241 : 19 Lipanj 2008, 12:37:42 » |
|
Eto znala sam ! skroz mi je čudan, ne mogu ga definirati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dejana1976
|
 |
« Odgovor #242 : 19 Lipanj 2008, 12:40:19 » |
|
Meni se čini da su Black Wings šampon, regenerator, dezić i roll ulje SKROZ drugačijeg mirisa nego što je bio uzorak. Malo sam zbunjena, hm, možda je do toga što je uzorak ipak bio koncentrat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zeza
|
 |
« Odgovor #243 : 19 Lipanj 2008, 12:57:13 » |
|
Meni je najbolji black wings roll-on ulje. Razmišljam o tome da si uzmem i tekući parfem jer je on kao najjači po mirisu. Šampon još nisam probala, regenerator mi je ok ali miris mi nije jako dugo držao, vexing regenerator je bio puno trajniji, dezić mi je ok i po funkciji i po mirisu, ulje za masažu i kupanje je dobro ali bi htjela da je miris dugotrajniji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ula_27
|
 |
« Odgovor #244 : 19 Lipanj 2008, 13:20:32 » |
|
da da, black wings samo ulje valja ...
uglavnom, dezić koristim za špricanje po prostoriji, nikako mi ne paše i definitivno ni m od onog mirisa ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Every person, all the events of your life are there because you have drawn them there. What you choose to do with them is up to you." Richard Bach
|
|
|
|
Zeza
|
 |
« Odgovor #245 : 19 Lipanj 2008, 13:25:13 » |
|
Ako je netko probao tekući parfem black wings, neka javi. Ne bi se htjela zaletiti s obzirom da miris toliko varira od proizvoda do proizvoda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ula_27
|
 |
« Odgovor #246 : 15 Srpanj 2008, 13:31:38 » |
|
besplatna poštarina na Goth rosary za narudžbe preko 100$ !!! plus, imaju neke stvari na popustu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Every person, all the events of your life are there because you have drawn them there. What you choose to do with them is up to you." Richard Bach
|
|
|
|
Leeloops
|
 |
« Odgovor #247 : 15 Srpanj 2008, 14:53:58 » |
|
neznam, meni su svi black wingevi tu negdje  istina je da je ulje najbolje na kozi,al ovi ostali su sve tu negdje, nis posebno razlike. na cryptu mi se mao vise osjeti razlika,al mi je svejedno fino. zanimljivo, s obzirom da se moj nos inace jako zali na takve kombinacije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
deedee
|
 |
« Odgovor #249 : 19 Kolovoz 2008, 12:55:36 » |
|
videh...  necu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deedee
|
 |
« Odgovor #252 : 10 Studeni 2008, 18:26:48 » |
|
i oni imaju kopije parfema i 8ml sprejice.  i necu da gledam dalje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dejana1976
|
 |
« Odgovor #253 : 10 Studeni 2008, 18:37:44 » |
|
i oni imaju kopije parfema i 8ml sprejice.  i necu da gledam dalje.  I bolje. Ja malo provirila i sad mi đavo kriv. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
deedee
|
 |
« Odgovor #254 : 10 Studeni 2008, 18:46:06 » |
|
kasno, vec sam videla i sad je i meni djavo kriv. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Neroli
|
 |
« Odgovor #255 : 10 Studeni 2008, 18:51:18 » |
|
ne, ja sam kriva  ovi su doduše, puno skuplji od earthen treasuresa, al imaju neke jako zanimljive mirise.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Neroli
|
 |
« Odgovor #257 : 01 Veljača 2010, 15:01:34 » |
|
dobila sam veliki paket od earthen treasures, u kuverti. carina 0 bodova  malo manje od mjesec dana je trebalo da stigne. stiglo mi: za poklon frendici: Super Moisturizing Glitter Bar (Child). Moisturizing Body Parfait (Kai) i Body Mist (Kai). za mene: Fluffy Stuff (Amazing Grace), Body Mist (Boheme) za mamu: Moisturizing Body Mist (Black Cashmere) +gratis hersheys bombončići, lizalice, čestitka i kruti parfem Bortrytis (koji obožavam). Obožavam Earthen Tresures.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
deedee
|
 |
« Odgovor #258 : 03 Veljača 2010, 01:19:41 » |
|
uuuu, super!  ja obozavam one njihove dry oil sprejeve, ako se bese to tako zove.  imam ih jos uvek, pa skoro nista potrosila, jer je malo dovoljno da mirisem ceo dan. i super mi je ona krema za telo sa lush karma mirisom koju sam dobila od ule
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ula_27
|
 |
« Odgovor #259 : 03 Veljača 2010, 11:38:54 » |
|
čekam njihovu narudžbu, nadam se da će brzo, obožavam njihove stvarčice!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|