Brinetta
Moderator
Beauty Goddess

Spol: 
:)
|
 |
« Odgovor #40 : 27 Veljača 2007, 14:37:32 » |
|
moram danas kupiti one vett trakice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad vratim film u natrag,kad se svega sitim ja. I bura i oluja i zlatnih svitanja.. Od ciloga bi svita, opet tebe birala... tebe ili nikoga ..
|
|
|
Brinetta
Moderator
Beauty Goddess

Spol: 
|
 |
« Odgovor #41 : 26 Ožujak 2007, 01:23:48 » |
|
i napokon i ja to cudo sinoc probala.. hmm...skoro sam sve trakice potrosila. dok sam se ja uhodala uz to... valjda ce drugi puta biti bolje..
ali danas mi je jos crveno.. mislim da je to zbog moje nespretnosti.. inace mislim da su ove trake skroz ok.. samo da se ja nisam bas nesto extra snasla za prvi put-..valjda..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad vratim film u natrag,kad se svega sitim ja. I bura i oluja i zlatnih svitanja.. Od ciloga bi svita, opet tebe birala... tebe ili nikoga ..
|
|
|
|
Rita
|
 |
« Odgovor #42 : 27 Ožujak 2007, 20:30:26 » |
|
A koje si koristila, male (bikini,lice) ili velike? Trakice se mogu i više puta upotrijebiti ako dlaèice nisu preguste. Jednostavno se dvije veæ upotrebljene trake spoje, protrljaju meðu dlanovima da se zagriju, i ponovo upotrijebe. No za jaèe dlaèice ipak ne bih preporuèila "recikliranje" traka.
Što se tièe crvenila, normalno je to za prvi put. Bitno je povuæi što brže i što bliže uz kožu. Poslije namazati aloe verom, to donekle smiri crvenilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Brinetta
Moderator
Beauty Goddess

Spol: 
|
 |
« Odgovor #43 : 27 Ožujak 2007, 22:23:22 » |
|
ma ja sam svjesna da je to bilo zbog moje nestrucnosti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Iris
|
 |
« Odgovor #44 : 20 Lipanj 2007, 21:24:45 » |
|
Veet trake preslabo skidaju,koliko sam ja saznala od drugih.Ja sam se danas (1. put) depilirala Èupko trakama na bazi lavande,to su neke nove. zadovoljna sam,jako dobro skidaju i uopæe me nije jako boljelo  preporuèujem ih koštaju 30kn,8 duplih traka (16 traka) puno jeftinije od veeta a izgledaju potpuno jednake,a i Èupkove su veæe  Isprièavam se što sam ovdje pisala o Èupku,ali nisam našla nijednu temu o njima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
la...la...la
Beauty Starter
Spol: 
|
 |
« Odgovor #45 : 20 Lipanj 2007, 22:26:07 » |
|
meni su te veet totalno loše, ednom sam ih probala i ful su slabo skinule...ma ništa se meni od veeta ne sviða, a skup je nenormalno...èupko mi je osobno bolji...možda èak probam te trake nove...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #47 : 16 Kolovoz 2008, 06:05:16 » |
|
Kupila sam ga nedavno. Bezveze. Ništa ne počupa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Andreja W.
|
 |
« Odgovor #48 : 16 Kolovoz 2008, 06:48:42 » |
|
Ja se spremam već duže vrijeme,ali sada neću.Hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #49 : 10 Rujan 2008, 17:39:26 » |
|
Danas sam ga opet koristila i danas sam oduševljena! Savršeno mi je sredio obrve i nausnice  Vjerojatno prvi put nisam nešto dobro radila. Danas sam pustila vodu da zakuha, stavila je u šalicu i u njoj držala tubicu s voskom par minuta. Štapićem nanijela vosak na obrve koje želim ukloniti i počupala bez problema sve 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #50 : 14 Rujan 2008, 20:00:03 » |
|
ja sam do sada znala rezati dijelove onih mini veet traka za lice i njih koristiti za čupanje obrva. ugrijala bih ih te cap. međutim, znalo bi mi se dogoditi da si skinem sloj kože, kao da me netko ofurio (a to mi se nikada ne događa na nogama i rukama). rekla mi je kozmetičarka da prvo malo napudram kožu ispod obrva i da će se tako lijepiti samo obrve. međutim, to nije uvijek palilo.
da li s ovim voskom imaš taj problem?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ajlich
Beauty Starter
Spol: 
|
 |
« Odgovor #51 : 14 Rujan 2008, 22:36:44 » |
|
meni se cini da to uopste nije precizno.... vise mi je privlacnija dobra stara pinceta, nego da to pocupa i ono sto netreba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #52 : 15 Rujan 2008, 00:51:23 » |
|
da li s ovim voskom imaš taj problem?
Ne. To mi se često događalo s trakicama za lice kod depilacije nausnica, s ovim ništa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Gytza
|
 |
« Odgovor #53 : 15 Rujan 2008, 09:41:51 » |
|
meni se cini da to uopste nije precizno.... vise mi je privlacnija dobra stara pinceta, nego da to pocupa i ono sto netreba
pa s time mislim čupati onako u grubo, a definirati pincetom. Ne. To mi se često događalo s trakicama za lice kod depilacije nausnica, s ovim ništa.
oh, super! hvala! probati ću.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emma
|
 |
« Odgovor #54 : 15 Rujan 2008, 11:53:24 » |
|
pa s time mislim čupati onako u grubo, a definirati pincetom.
Tako i ja radim. Uglavnom, jako sam zadovoljna, jer mene čupanje obrva jako boli, a ovako sve riješim jednim potezom. oh, super! hvala! probati ću.
Nnč 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|