|
kata
|
 |
« Odgovor #80 : 03 Prosinac 2009, 21:20:00 » |
|
Kato,imas fyrinnae,alima,lumiere,joppa i puno drugih mineralnih kompanija koji primaju karticu,tako da ne brini  Ninockice,ako nesto treba da porucis,tu sam  pogledacu ove druge mineralcice,da vidim uslove pa mozda nesto i porucim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
divlji badem
|
 |
« Odgovor #81 : 13 Siječanj 2010, 19:06:11 » |
|
Cure jeste li ikako kupovali što sa cura sa Spectre ? Naime kupila sam preko jedne cure neka rumenila i cura kaže da je poslala prije 3 tjedna, sad me zanima jel neka od vas naručivala i koliko joj je trebalo da dođe privatna pošiljka ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
''Tko štedi za crne dane,bijele nikad nije ni imao.''
|
|
|
|
Elektra
|
 |
« Odgovor #82 : 13 Siječanj 2010, 23:42:13 » |
|
Cure jeste li ikako kupovali što sa cura sa Spectre ? Naime kupila sam preko jedne cure neka rumenila i cura kaže da je poslala prije 3 tjedna, sad me zanima jel neka od vas naručivala i koliko joj je trebalo da dođe privatna pošiljka ?
Još nije stiglo?  Ja ću ju kontaktirat i tražit tracking number pa da probam vidjeti na usps iako sumnjam da mogu išta saznati, ali ako je ušlo u RH ću saznat preko naše stranice.  A znam da je jedna cura čekala mjesec i više dana. Poslano kad je i rečeno, a di je to stajalo i zašto je putovalo toliko - nemam pojma. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
divlji badem
|
 |
« Odgovor #83 : 13 Siječanj 2010, 23:45:38 » |
|
Nije još došlo, ma nadam se da hoće. Samo me zanima koliko općenito te pošiljke putuju, ma samo da dođe. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Elektra
|
 |
« Odgovor #84 : 13 Siječanj 2010, 23:48:51 » |
|
Nije još došlo, ma nadam se da hoće. Samo me zanima koliko općenito te pošiljke putuju, ma samo da dođe.  Eo, odmah sam joj išla pisati poruku.  Znam da je dosta cura sa forum.hr od nje kupovalo i sve je stiglo bez problema i cura ima isključivo pozitivne ocjene tako da, sumnjam da je do nje.  Uglavnom, tražila sam ju tracking number pa čim pošalje ću provjeriti ako je to možda stiglo u hr i kad je točno poslano. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Asia
|
 |
« Odgovor #85 : 14 Siječanj 2010, 11:30:30 » |
|
Ja sam se oprostila od paketića s All Cosmetics Wholesale, preko 2 mj i nije došao, ne pada mi na pamet više od nje naručivati. Poslan navodno al ništa od toga. Sve ostale pošiljke iz US su mi normalno stigle (doduše sad treba oko mjesec dana) ali ovome ni traga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #86 : 18 Siječanj 2010, 12:15:13 » |
|
cure, vi koje ste iz splita pogotovo, jel vam kasne paketi zadnji mjesec? naručila sam s ebaya jedan ruž ima skoro dva mjeseca i uopće nije stigao, a paket s lauressa čekam već 3 tjedna. znam da to nije puno, ali nikad dosad nešto iz sad-a nisam čekala 3 tjedna od dana kad je poslano pa ne znam jel se to samo meni događa il još nisu sredili blagdansku gužvu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Blue Fairy
|
 |
« Odgovor #87 : 18 Siječanj 2010, 14:23:03 » |
|
Ja sam bila naručivala kroz jedanaesti mjesec par paketa, i dosta sam čekala svaki od njih, duže nego inače. Ali to mi je za dvanaesti i blagdansku gužvu bilo i normalno, u svakom slučaju svi su došli prije Božića.
Sad sam isto naručila neke stvarčice, nešto iz SAD-a, nešto iz Australije, nadam se da neću puno čekat, sad si me zabrinila...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #88 : 18 Siječanj 2010, 14:30:01 » |
|
a ja se nadam da će sve doć na vrijeme i da se taj ruž s ebaya samo negdje zagubio. nije mi on ni problem, ionako je bio skroz jeftin, ali ovaj lauress paket me koštao dosta više. meni je dosad sve lijepo uredno stizalo, zato me i jest sad malo strah jer nisam navikla na toliko čekanje, pogotovo jer mi je prvi paket s lauressa stigao za rekordnih 10 dana. doduše, znam da se naši poštari ulijene ovisno o godišnjem dobu  preko ljeta kad su bile gadne vrućine su mi svi paketi kasnili po par dana, al nijedan preko tjedan. valjda im je sad prehladno pa su usporeni  ajde javi kad ti dođu ovi paketi, čisto da znam jel to do mene il do pošte
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Neroli
|
 |
« Odgovor #89 : 18 Siječanj 2010, 14:42:56 » |
|
evo ja čekam jedan film s ebaya već 3 tjedna, nikako stić. iz hong konga. čekam i pošiljku earthen treasures, doduše tek 10 dana, i velika je pa se bojim da će završit na carinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #90 : 18 Siječanj 2010, 14:48:05 » |
|
znam da sam tu negdje pročitala da se vrijednost koju toleriraju smanjila na 160 kn, ali sam čula od prije da to nije istina, nego da se povećala na 1000 kn. pa sad nemam pojma šta je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Neroli
|
 |
« Odgovor #91 : 18 Siječanj 2010, 16:15:23 » |
|
prije će bit da se smanjila. al to ionako nema veze, kad robu ne šalje fizička osoba imaju pravo ocariniti bilo koju pošiljku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
neodlučna
|
 |
« Odgovor #92 : 18 Siječanj 2010, 16:17:40 » |
|
znam da sam tu negdje pročitala da se vrijednost koju toleriraju smanjila na 160 kn, ali sam čula od prije da to nije istina, nego da se povećala na 1000 kn. pa sad nemam pojma šta je
Smanjila se na 160 kn. A na 1000 kn ti se povećalo ono što možeš ti unijeti preko granice. Treba razlikovati poštansku carinu od one "fizičke".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #93 : 18 Siječanj 2010, 17:01:49 » |
|
aha, ne razumijem se ja baš u to, zato sam bila zbunjena. uglavnom, hvala na info 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
divlji badem
|
 |
« Odgovor #94 : 18 Siječanj 2010, 17:22:30 » |
|
I ja tjednima već čekam neke pakete i nikako da dođu. Briga me za parfem i ostale gluposti, al naručila sam bila 3 rumenila u jednoj pošiljci i nikako da dođu, ma samo da se nisu zagubila ili da ih netko nije ''ukrao'' ovdje kod nas, što me nebi čudilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #95 : 18 Siječanj 2010, 17:35:47 » |
|
ah, dobro, utješile ste me  ako nam svima nešto kasni, onda je sto posto naša pošta em lijena, em zatrpana. držim fige da nam svima sve dođe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
atena27
|
 |
« Odgovor #96 : 18 Siječanj 2010, 21:29:12 » |
|
Sada ste i mene malcice utesile. Ja cekam tri paketica sa jagodice koja su "Dispatched : Jan 01, 2010", navodno 03.01. napustila HK. Pratim vec danima na sajtu poste da li su usli u zemlju i nista, ni traga, ni glasa  Balzam za kosu koji sam istovremeno kupila na Cheapsmells-u je stigao pre tri dana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #97 : 18 Siječanj 2010, 22:10:22 » |
|
www.zappos.comja ne mogu da opisem odusevljenje njima. narucila sam jedne cipele i stigle su za 2 dana. druge koje sam htela nisu imali broj i poslala sam im mail da ih pitam znaju li hoce li skoro imati i dobila odmah odgovor da nazalost ne znaju ali dali su mi direktan link od drugog online prodavca! neverovatno. posle prve kupovine poslali su mi kao da sad mogu da narucujem sa njihovog VIP sajta vip.zappos.com sto znaci da svaka narudzba stize u roku od 24h. isto tako ako mi se nesto ne dopadne imam godinu dana fore da vratim -godinu dana?? cipele ne smeju biti nosene napolje doduse. ali svejedno mozes da ides po kuci pa vidis da li ti se dopada ili ne. shipping je free u oba pravca. vracanje je vrlo jednostavno, samo se ide na orders, i kliknes return i oni ti odmah posalju na mail da odstampas label za kutiju koju samo ostavis u posti i nista se ne placa vracanje. bog ih blagoslovio
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ninockica
|
 |
« Odgovor #98 : 18 Siječanj 2010, 22:13:38 » |
|
Još samo da nas ušuškaš i poljubiš za laku noć.Mislim tako bajkovito zvuči cela priča.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*S*J*