Ja sam bila kuma mojoj dragoj frendici prije 7 godina - ona je taman diplomirala a ja brucosica

Bilo nam je dobro - dva dana prije sam otisla do njih (u Krizevce), slagali smo klopu i kolace, zafrkavali se, obavljai posljednje stvari prije svadbe. Onda nisam bila u mogucnosti, da se sada to radi uplatila bi nama dvijema jedan dan u nekom SPA za malu relaksaciju.
Na dan svatova ujutro smo otisle na frizuru i sminku (ja sam platila), moj bivsi i ja smo bili s njom dok se spremala za svatove, isli smo skupa u autu (ona i ja) - mladozenja, kum i moj bivsi su dosli pjesice u crkvu jer im je neka budala zablokirala aute i nisu mogli van iz dvorista a barjaktara (njenog mladjeg brata) je dovezao frend na biciklu sa zastavom.

Ja sam usla s njenim muzem u crkvu dok je nju predao njen tata.
Na piru smo se odlicno zabavljali, dan poslije smo razmotavali poklone i zabavljali se kod njih u stanu.
Bilo nam je prekrasno! I rekla mi je da joj je bilo drago da je sve ispalo tako kako je ispalo i da smo se prekrasno zabavljali.
I mala napomena, ako ides kupovati haljinu ili bilo sto za vjencanje ne govori da si kuma jer te uredno apropos toga pokusavaju odrati gdje mogu.