|
Andreja W.
|
 |
« Odgovor #840 : 01 Travanj 2008, 14:53:34 » |
|
Amy volim slušati,ali oči me bole od ovog...ta kosa... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tijana
|
 |
« Odgovor #841 : 01 Travanj 2008, 14:55:11 » |
|
Njezina kosa me asocira na muholovku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way
|
|
|
|
Andreja W.
|
 |
« Odgovor #842 : 01 Travanj 2008, 14:58:15 » |
|
Tko zna što sve živi unutra  možda joj služi za krijumčarenje droge preko carine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Andreja W.
|
 |
« Odgovor #843 : 01 Travanj 2008, 15:13:03 » |
|
Kraljica Madonna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tijana
|
 |
« Odgovor #844 : 01 Travanj 2008, 15:26:43 » |
|
Strašne su mi njezine ruke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way
|
|
|
luda_elfica
Beauty Knower

Manic Dragonfly Rider
|
 |
« Odgovor #845 : 01 Travanj 2008, 15:33:06 » |
|
Grozno nešto!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I am the daughter of earth and water, And the nursling of the sky; I pass through the pores of the ocean and shores; I change, but I cannot die.
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #846 : 03 Travanj 2008, 09:35:48 » |
|
preterala je sa proterivanjem masti iz organizma bas preterala da ima toliko misica a da je ostavila i masti bilo bi mnogo bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dolcenera
|
 |
« Odgovor #847 : 03 Travanj 2008, 18:20:57 » |
|
preterala je sa proterivanjem masti iz organizma bas preterala da ima toliko misica a da je ostavila i masti bilo bi mnogo bolje
Hihi onda cu uskoro i ja ovako izgledati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam samo malo zrno peska u pustinji.Ako me izgubis nikada me vise neces naci.Ostale ce samo liciti na mene, ali nijedna nece biti kao ja.... 
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #848 : 03 Travanj 2008, 18:33:22 » |
|
Kraljica Madonna  Zasto je ovo u temi "najgore obucene zene"?  Ocigledno je da ide iz ili u teretanu... A da je previse misicava, jeste... izgleda kao zilava kokos. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love... I did... I did.
|
|
|
|
Dolcenera
|
 |
« Odgovor #849 : 03 Travanj 2008, 18:36:58 » |
|
Joj grozne su joj ruke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam samo malo zrno peska u pustinji.Ako me izgubis nikada me vise neces naci.Ostale ce samo liciti na mene, ali nijedna nece biti kao ja.... 
|
|
|
|
HUNTRESS
|
 |
« Odgovor #850 : 03 Travanj 2008, 18:58:46 » |
|
zaboga, da nema cice, ja bi se zaklela da je muško 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Silky
|
 |
« Odgovor #851 : 03 Travanj 2008, 23:09:09 » |
|
zaboga, da nema cice, ja bi se zaklela da je muško  također! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
just hold me tight and love me...
|
|
|
|
Dolcenera
|
 |
« Odgovor #852 : 03 Travanj 2008, 23:14:49 » |
|
zaboga, da nema cice, ja bi se zaklela da je muško  također!  Slazem se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
modesty blaise
|
 |
« Odgovor #853 : 03 Travanj 2008, 23:55:02 » |
|
treba joj malo sala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #854 : 26 Travanj 2008, 10:43:11 » |
|
ja ne znam da li je ovo stvarno dupe od j.lo sta vi mislite? i ne znam da li bi se ikad pojavila negde u ovom izdanju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Naturela
|
 |
« Odgovor #855 : 26 Travanj 2008, 10:49:29 » |
|
Izgleda baš nenamonitrano i stvarno. Svi znamo da one nose kojekakve držače iliti podupirače ili za grudi ili za odozada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jelena83
|
 |
« Odgovor #856 : 26 Travanj 2008, 10:58:06 » |
|
Moguce je da je stvarno... u filmu Selena se bas dobro vidi takodje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
just_girl
|
 |
« Odgovor #857 : 26 Travanj 2008, 11:21:43 » |
|
Vrlo vjerojatno stvarno, samo što na ovoj slici izgleda grozno jer kako stoji na toj nozi, butni mišić je zgrčen pa zato izgleda tako kako izgleda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Always and forever in our hearts, my angel, forever and ever...
|
|
|
|
Sher
|
 |
« Odgovor #858 : 26 Travanj 2008, 11:28:40 » |
|
Meni ta žena uopće ne liči na nju. A guza je stvarno pretjerana, sumnjam da nije ništa dodavano, na fotki ili od kirurga. Osim toga, žena je premalo zbegecana za jednu Jlo. Je to masna kosa? Šminka nevidljiva? Ma nije to ona 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #859 : 27 Travanj 2008, 06:35:23 » |
|
Izgleda kao ona.. a sto se guza (sa nase leve strane) tice- izgleda photoshopirano... Nekako se ne slazu levi i desni guz... Btw imam menadzericu koja je gradjena kao JLo... ide ona a guza za njom vice "Idi ti, stici cu ja tebe sutra" i bas je sexy  (zelim reci da je moguce tako stvarno biti gradjen, a da li je JLo prirodna ili ne.. ko zna) Da ne bude off- sto se odece tice, ne izgleda lose.. opusteno... za oko kuce ili shopping, kafenisanje itd... ali za koncert (ili sta god da je to) nije dobro..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love... I did... I did.
|
|
|
|