|
bee
|
 |
« Odgovor #860 : 27 Travanj 2008, 09:07:15 » |
|
možda je to scena iz nekog filma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Najbolje stvari u životu besplatne su... Kada nešto stvarno želiš, cijeli svijet se uroti da to i dobiješ!
|
|
|
|
*Miss T*
|
 |
« Odgovor #861 : 27 Travanj 2008, 11:49:44 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 27 Travanj 2008, 11:51:21 *Miss T* »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #862 : 27 Travanj 2008, 11:51:19 » |
|
ma guzovi su drugaciji jer je napravila korak pa je zato levi guz tako ispao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Dolcenera
|
 |
« Odgovor #864 : 27 Travanj 2008, 18:19:02 » |
|
Ma ovo je fotoshop
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam samo malo zrno peska u pustinji.Ako me izgubis nikada me vise neces naci.Ostale ce samo liciti na mene, ali nijedna nece biti kao ja.... 
|
|
|
|
*Miss T*
|
 |
« Odgovor #865 : 27 Travanj 2008, 18:22:37 » |
|
Iskreno se nadam da jeste FS.  Ovakvu pozadinu nemaju ni Kubanke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #866 : 28 Travanj 2008, 04:57:41 » |
|
Ma naravno da jeste FS... ima izbacenu guzu, ali ne toliko... Najbolje se moze videti u filmovima/spotovima... Npr http://www.youtube.com/watch?v=m8YWxzPKBSc
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love... I did... I did.
|
|
|
|
koskica
|
 |
« Odgovor #867 : 28 Travanj 2008, 11:18:59 » |
|
Ja mislim da nije Photoshop. U jednom spotu gde je u kupacem kostimu sa Ben Aflekom joj je isto toliko dupe. A i u onom koji podseca na flash dance. ... I u filmu gde ona organizuje vencanja... Najsmesnije u svemu je sto se ljudi loze na to njeno veliko dupe i to je postao njen zastitni znak... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"In the whole history of the world there is but one thing that money can not buy... to wit - the wag of a dog's tail." Josh Billings 
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #868 : 28 Travanj 2008, 19:28:12 » |
|
Koskice, eno iznad sam postavila link tog spota gde je u kupacem... nikako mi ne izgleda guza toliko izbacena kao na slici... Meni je hot njeno dupe  Big ass rocks 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love... I did... I did.
|
|
|
|
Luella
|
 |
« Odgovor #869 : 25 Kolovoz 2008, 03:31:51 » |
|
http://www.stylefinder.com/Celeb-Style/?sec=Celeb+StyleOMG  Kako vrijeme odmiče ta Rihanna mi sve više liči na kakvog transvestita isključivo zahvaljujući onom ko joj bira odjeću Kad je se samo sjetim na početku, dok je tek počinjala, predivna, ovo sad mi se nikako ne sviđa Ni frizura ni obleka, meni je ona grozna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Andreja W.
|
 |
« Odgovor #870 : 25 Kolovoz 2008, 10:04:14 » |
|
Obožavam Rihannu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bee
|
 |
« Odgovor #871 : 25 Kolovoz 2008, 12:24:14 » |
|
http://www.stylefinder.com/Celeb-Style/?sec=Celeb+StyleOMG  Kako vrijeme odmiče ta Rihanna mi sve više liči na kakvog transvestita isključivo zahvaljujući onom ko joj bira odjeću Kad je se samo sjetim na početku, dok je tek počinjala, predivna, ovo sad mi se nikako ne sviđa Ni frizura ni obleka, meni je ona grozna potpis
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Najbolje stvari u životu besplatne su... Kada nešto stvarno želiš, cijeli svijet se uroti da to i dobiješ!
|
|
|
|
Luella
|
 |
« Odgovor #872 : 25 Kolovoz 2008, 15:02:43 » |
|
Obožavam Rihannu  I ja ju volim, točnije njenu glazbu, al stil odijevanja- big NO. Mislim da se ni ona sama ne osjeća dobro u tim čudnim kostimima i papagajskim haljinama koje joj biraju stilisti. Stvarno ne kužim Ko da nije htjela da je uspoređuju sa Beyonce, pa je odlučila postat neprepoznatljiva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
koskica
|
 |
« Odgovor #873 : 25 Kolovoz 2008, 22:35:39 » |
|
Kad je se samo sjetim na početku, dok je tek počinjala, predivna, ovo sad mi se nikako ne sviđa
da, bila je kao secer na pocetku, secam se jedne divne crne haljinice sa masnicom napred, za kojom sam balavila...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"In the whole history of the world there is but one thing that money can not buy... to wit - the wag of a dog's tail." Josh Billings 
|
|
|
|
cross the road
|
 |
« Odgovor #874 : 26 Kolovoz 2008, 00:13:37 » |
|
Michael jackson , ona je skroz van mode 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
i am here
|
|
|
|
|
|
Dolcenera
|
 |
« Odgovor #876 : 27 Kolovoz 2008, 22:24:16 » |
|
Joj i meni je grozna sa sve ovim njenim slogiranim nogama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam samo malo zrno peska u pustinji.Ako me izgubis nikada me vise neces naci.Ostale ce samo liciti na mene, ali nijedna nece biti kao ja.... 
|
|
|
|
*S*J*
|
 |
« Odgovor #877 : 27 Kolovoz 2008, 22:27:03 » |
|
koje helanke hahahahah horor
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ajlich
Beauty Starter
Spol: 
|
 |
« Odgovor #878 : 27 Kolovoz 2008, 23:59:02 » |
|
Paris se nekad zna fino obuci.... a nekad nemozes u nju gledat, kao sad naprimjer... neznam stvarno odkud izvuce te helanke 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Green-Eyed-Fairy
|
 |
« Odgovor #879 : 28 Kolovoz 2008, 00:00:15 » |
|
Ova žena doista izaziva mučninu!  ... i ne samo zbog odece! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|